tiistai 5. maaliskuuta 2013

Mailman täydellisimmät housut

Muistan joskus katselleeni haikeena Ginassa täydellisiä mustia hieman kiiltäväpintaisia farkkuja mutta 60 euron hinta ei oikein houkutellut ostamaan. Arvatkaas vaan mihin pöksyihin sitten eilen törmäsin kirppiksellä. No niihin tietysti, 15 euron hinnalla ja housut ihan käyttämättömät kun hintalappukin vielä paikallaan. Housut ovat tuumakokoa 27 ja arvelin ettei mun takamus niihin mahdu mutta sinne se vain sujahti kuin mun takamus ja housut olisivat luodut toisilleen.


Oli jopa pakko laittaa housut päälle eilen illalla vaikka olinkin koko illan kotona. Japillekkin hehkutin nää maasta taivaaseen ja sen kiinnostus prosentti tais olla vähintäänki 99,9 %.

Kirpparilta löytyi pari muutakin nastaa juttua.


Punainen veromodan bleiseri 3e. Oon jo jonkin aikaa ollu ihastunut värikkäisiin bleisereihin ja clutcheihin ja nyt löysin samalta reissulta kummatkin ja punaisena.


Ihan onnistunut kirppis reissu siis :) Ajattelin vähäsen että vois mennä sunnuntaina käpäsemään jäähallin kirppiksellä jos se on auki. Oon käynyt siellä tasan kerran enkä tiiä että onko se jokaviikonloppuinen juttu vai vaan silloin tällöin? Nyt joku viisas stadilainen sieltä vois kertoa tän mulle etten mee sinne sit turhaan sunnuntaina 9 aamulla ja sit se ei ookkaan auki :D


Mulla on yleensä vaan kolme perus kampausta eli, hiukset auki, ponnarilla tai suttunutturalla. Nyt päätin repästä ja kehittelin itelleni uuden kampauksen. Tollasen nutturan jonka ympärillä on letti. Luulin että toi pitäs tehdä monta kertaa uudestaa että onnistuu mutta se onnistuikin ihan ekalla kerralla joten ei ollut kovin vaikea homma.


Kuvissa se on tosin vähän jo räjähtänyt koska tein ton aamulla ja kävin koulussa ja kävelin himaan lumipyryssä.

8 kommenttia:

 1. Ihanat! Ja kiva että löysit sitten halvemmalla samanlaiset! :)

  VastaaPoista
 2. http://www.helsinginjaahalli.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=92

  VastaaPoista
 3. mulla on noi samat housut ja ne on niiiiiiin ihanat!:) kuluu vaan tosi nopeasti toi kiiltopinta:s Mut hei toi kampaus on upee :)!

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit mitkä housut! Oot kyllä löydön tehny (:

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista