perjantai 1. maaliskuuta 2013

My friday


Mikäs sen parempi tapa viettää perjantai ilta kuin salkkareita katsellessa ja herkkuja mässäillessä. Totta puhuakseni keksin kyllä montakin parempaa perjantain vietto tapaa mutta näin tällä kertaa. Ja luultavasti monena miljoonana muunakin perjantaina.


Saatiin tänään meille uusi sohva. Se on aika kiva. Japi kävi sen Jyskistä ostamassa kun oli jossain tarjouksessa ja saatiin viimeinen sohva sieltä liikkeestä. Kuvailen sohvan ja muita uusia sisustusjuttuja toiseen postaukseen kun tähän postaukseen ajattelin sisällyttää mm. noita turhia pärstä kuvia ja tämän päiväiset kirppari löydöt.


Kuvissa mulla on taas hiukset kiharalla! Aattelin muuten värjätä sellaiset liukuvärjätyt hiukset kun nyt joka toisella tutulla on sellaset ja ne on alkanu näyttää aika kivalta. Mitäs mieltä ootte liukuvärjätyistä hiuksista? Hot or not?
Mä värjään luultavasti sellaiset että juuresta on melkein mustat ja sitten se hieman vaalenee latvoja kohden ja latvat olisi sellaiset ns. tumman blondit. Saa vaan nähä miten mun hiuksiin tarttuu se väri kun näissä on varmaan kymmenen kerrosta ruskeeta päällekkäin. Ja värjään vieläpä ite enkä mene kampaajalle. No jos ei onnistu ni aina voi vaan sitten värjätä latvat takas tummiksi.


Nyt niitä kirppis juttuja!


Korkeavyötäröiset shortsit 4e ja alun perin henkkamaukasta. En tietääkseni omista muita tämän värisiä vaatteita. Vaikka pitäisi hankkia koska keltainen väri piristää ja mä oon talvella aina ihan masis.


1e


2 e. En malta odottaa että tulee kesä ja pääsen käyttämään tota mustan bandeaun kanssa<3


Zaran paita 1,50. Tulipa osteltua paljon pitsivaatteita.

Seuraava postaus tulee varmaankin aika piakkoin koska postauksen aiheenkin tiedän eli enään kuvat puuttuu :) Mutta nyt hyvää viikonloppua everybody!

4 kommenttia: