sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

New Hair


Tuolta ne nyt siis näyttävät. Pidin latvoissa tota vaalennusväriä sen maksimi ajan ja ei niistä nyt kuitenkaan ton vaaleemmat tullut. Johtuu varmaan siitä että mulla on kymmenen kerrosta ruskeeta noissa päällekkäin niin kestää aika kauan saada noi vaalennettua. Mutta oon ihan tyytyväinen noihinkin :) Mutta mitäs te tykkäätte näistä? :)


Guessin rannekkoru 10 e kirpparilta. Toi ketju on mulle liian pitkä joten pitää tässä joku päivä tota vähän lyhentää että pääsee korua käyttämäänkin.


Terranovan shortsit 1 e kirppikseltä. On se hyvä ku löydän nyt maaliskuussa miljoonat shortsit joita en voi vielä käyttää :D..


Meiän luokassa on nyt meneillään joku buumi että kaikki koristelee kännykkänsä noilla timanteilla mitä voi ostaa meiän koulua vasta päätä olevalta kirppikseltä. Mäkin päätin vähän piristää mun ikivanhaa luuria ku ei noi timantit maksanu kun kolme euroa ja niitä tuli siinä joku miljoona kappaletta. Mitäköhän seuraavaksi koristelisin... Läppärin? :D

4 kommenttia:

  1. Onpa kivat shortsit ja huvä löytö toi Guessin koru! Ite en löydä nykyään mitään kirppareilta :( tai täällä vaatteet on aika hintavii jopa kirpparilla.

    VastaaPoista