lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tupareissa

Eilis ilta meni Millan ja sen poikaystävän tupareita juhliessa. Alku ilta oltiin vaan Millalla ja sitten lähdettiin kävelemään baariin. Baarissa meni sitten pari tuntia ja sen jälkeen menin vaan himaan nukkumaan.


Eilen pääs päälle uusi henkkamaukan peplum toppi minkä ostin tori.fistä.

Laittelen tähän nyt muutamat epäonnistuneista kuvista onnistuneimmat eilis illalta. On se kumma kun ei ikinä tule hyviä kuvia jos on vähän alkoholia nauttinut. Jotenkin kummasti hiukset on aina kun harakanpesä, naama ihan punanen ja ilmeet niin typeriä kun olla ja voi. No mutta ei se oo niin justiinsa, pääasia että kerrankin tuli edes otettua kuvia! Tosin mun kameralle sattu pieni onnettomuus ja se putosi lattialle mutta tänään kun tarkistelin sitä niin ei tullut naarmuakaan! Aika kestävää tekoa nuo canonit.


Otettiin tosiaan varmaan yli sata kuvaa ja noi vaan "onnistu" :D Pitäs varmaan ottaa lähemmäs tuhat kuvaa että tulis hyviäkin otoksia. Oli kyl just kivaa päästä pitkästä aikaa tyttöjen kanssa pitämään hauskaa kun oon nyt monta viikonloppua vaan kyhjöttänyt himassa koneella ja masistellut. Pieni irtiotto arjesta ei koskaan oo pahitteeksi ;)!

Pistin toriin taas hieman lisää tavaraa myyntiin ja kun moni teistä oli viimeksi laitetuista vaatteista ja koruista kiinnostuneita niin ajattelin nyt jatkossakin laittaa tänne linkit kaikkiin juttuihin mitä myyn torissa.


Takki


Neule


Kauluspaita jossa kauluksessa helmiä.


Statement koru


Korvikset


Vyö

6 kommenttia: