sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uusia juttuja olkkariin


Kuvailin eilen illalla teille tän meiän uuden sohvan jossa parhaillaankin tässä löhöilen. Tää on siis jyskistä, hintaa oli kuulemma kolmensadan euron paikkella kun oli ne alennukset siellä. Sohva on siis keino nahkaa, ei aitoa.


Mä oon jo vallannut kokonaan tän sohvan itelleni ja toi pitkä osa onkin mun löhöily / dataus nurkka. Toi käsinoja on myös aivan loistava koska siinä voi pitää lasia tai lautasta kun viime sohvalla ei voinut vaan piti aina kurkottaa sohvapöydälle asti jos halusi esim juoda lasista. (Siis ihan hirveen raskasta jep...) Tälläkin hetkellä tossa käsinojalla on mun aamupalalta jääneet lasi ja lautanen :D


Luultiin eka että ostettais harmaa sohva joten ostettiin ikeasta toi peitto harmaana mutta kyllä se ihan hyvin tohon mustaankin sopii.


Tiimarissa oli yks päivä alennukset missä sai kolme kehystä femmalla ja ostettiin yks tollanen pieni valkoinen johon laitoin jonkun random kuvan ja nyt se koristaa meidän tv pöytää. Ostettiin myös kaks isompaa kehystä ja tehdään niistä taulut meiän makkariin sitten kun keksin vaan jotkut kivat kuvat niihin.


Sain sukulaisilta tollasen ihanan lasimaljakon ja ostettiin sinne sisälle kynttilä kun se oli vähän orvon näköinen ilman sitä. Mietin varmaan viis minuuttia cittarin kynttilä osastolla sinisen, vaaleanpunaisen ja lilan kynttilän välillä ja en sitten osannut päättää niin annoin Japin valita ja se mietti noin murto osa sekunnin ja otti hyllystä ton sinisen. Kumpa naisillakin shoppailu olisi noin helppoa! Mä oon sellanen että saatan olla jossain ginassa puol tuntia miettimässä ottaako vaiko eikö ota ja sitten lähden sieltä pois ja tulen tunnin päästä takaisin ostamaan sen kyseisen tuotteen. :D...

Mutta joo, mitäs piditte sohvasta ja muista jutuista? :)

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja oot aivan tosi kaunis! :) Mulla on itsellä samantyylinen malja, siinä juuri samanlainen kynttilä ja vielä vaaleansinistä tiimarin koristehiekkaa/pikkukiveä kynttilän alla. Omasta mielestä ainakin on nätin näköinen, kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! olipa kiva kuulla ^^
   joo pitääpä tehdä visiitti tiimariin joku päivä koska toi ei oo yhtään hassumpi idea :D!

   Poista
 2. hahaa hajosin kynttilälle :-D perusmekaks t.baux xD

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näkösiä juttuja! Ja ihana tuo kuva tossa kehyksessä :)

  VastaaPoista