keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Always dress like you're going to see your worst enemy


Parisen päivää sitten saapui postissa mun tilaamani epilaattori. En ollut aikaisemmin sellaista kokeillut mutta nyt päätin sitten ostaa ja kokeilla.


Kytkin ton seinään ja laitoin napista päälle ja sitten kun toi alkoi surisemaan ja noi terät liikku tossa tuhatta ja sataa niin junnasin varmaan viis tai kymmenen minuuttia ennen kuin uskalsin laittaa ton ihoa vasten :D Sitten kun vihdoin uskalsin niin ensimmäinen asia mitä ajattelin tai olla jotakin ai perkeleen tapaista.
Toi kone kun vetää ne ihokarvat ihan juurineen niin se tuntuu vähän siltä kun sais monia pieniä sähköiskuja. Eli ei siis tunnu miltää kovin miellyttävältä. Aluksi ajattelin että eihän tähän voi hullukaan tottua mutta kyllä siihen sitten tottuu kun on jonkin aikaa tota käyttänyt.
Ohjeessa luki että tolla voi sheivata jalat, kainalot ja bikinirajat. Mä tyydyn nyt ihan vaan jalkojen sheivaamiseen toistaseks ku neki sattuu jo tarpeeks paljon.


Tuli sillä ainakin aika sileät jalat mutta heti sheivauksen jälkeen iho näytti suunnilleen tältä:


Iho tuli täyteen punaisia pisteitä ja jalkoja kihelmöi jonkin aikaa hieman. Sheivaus höylät on kyllä paljon mukavampi vaihtoehto mutta niitä kun käyttää niin karvat kasvavatkin sitten heti takaisin.. Nyt niitä ei pitäisi näkyä noin pariin kolmeen viikkoon. Paree ollakkin sit kasvamatta heti takaisin!


Meitsi lopettelee tän postauksen nyt tähän ja menee syömään aamupalaa. En ees muista milloin viimeksi olisin päivittänyt blogia ennen kouluun menoa? Tänään oli aamulla sen verran ylimääräistä aikaa että pystyin päivittelemään. En saanut unta enään kun  Japi lähti töihin joskus kuuden jälkeen ja normisti heräilen seitsemän aikoihin.

15 kommenttia:

 1. mistä oot ton tilannut? oon iteki jo pitkään harkinnu epilaattorin ostoa, mut en oo saanu aikaseks vielä. höylä on varmasti kivempi vaihtoehto, mutta ikävä olla kesälläkin koko ajan sheivaamassa :/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostin uutena tori.fistä :) joo munkin on pitänyt jo pitkään ostaa ja nyt vihdoin sain aikaseks :D no niinpä... :/

   Poista
 2. Sullakin on tosi kivan olonen blogi:)! Vaikutat mukavalta ja tykkään sun tavasta kirjottaa!

  VastaaPoista
 3. Apua :( Onkohan noi jalat kauheen kauan ärtyneet? itekin oon ajatellut epilaattorin hankkimista, mutta en oo vaan uskaltanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ne oo kovin kauaa ärtyneet :) ja niitä kihelmöi vaan silleen vähän ettei se kovin paha oo :)

   Poista
 4. Liityin lukijaks, ihana blogi:) <3
  www.jennibloggaa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kommentoin mut en oo varma mihin se kommentti hävis:D kirjotan uudelleen: Liityin lukijaks ja sulla on ihana blogi:) <3
  www.jennibloggaa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva susta toi vika ♥ :)

  VastaaPoista
 7. Hyi kauhee, mulla on ollut epillaattori muutaman vuoden, ja kerran käytin sitä iholla ja se oli siinä! D: Tuli kylmät väreet jo tästä postauksesta kun kerroit epilloinnista. :D

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspo.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah :D nojoo ei toi epilaattorin käyttö kyl mitään kovin mukavaa puuhaa oo :D!

   Poista
 8. Sulla on tosi kauniit silmät:) ja kiva blogi:)

  http://veronicaviljanen.blogspot.fi

  VastaaPoista