lauantai 13. huhtikuuta 2013

Macarena

Eilinen ilta meni luokkakaverin/ pikkuserkun synttäreitä vietellessä. Oli kiva ilta ja tuli taas tän viikon juoruilu ja tanssimis kiintiö täyteen. Joskus puolenyön aikoihin lähettiin sitten yllätys yllätys, Järvenpään RT:seen. Siellä oli ihan kivaa mutta se Dj oli vähän kökkö. Mentiin pyytää siinä jossain välissä iltaa yhtä meiän perus "biletysbiisiä" ja yleensä Dj:t laittaa biisin melkein heti tulemaan jos toivoo jotakin mutta tää sanoo vaan että "kai sen vois jossain välissä soittaa". Sitten "murjotettiin" siellä että ei varmana mennä tanssimaan ennen kuin se biisi tulee ja sitä ei koskaan edes tullut niin lähdettiin sitten Annin kaa kotiin kun molemmilla alkoi olemaan vähän laskuhumala päällä ja se Dj:kin otti kupoliin.
No oli siellä alkuillasta kyllä ihan kivaa ja tuli kaikki Macarenatkin sun muut tanssittua ja ai että oli varmaan tyylikästä menoa..


Mun kamerassa oli ainakin kymmenen tollasta kuvaa että puolilta ihmisistä ei pää mahtunut kuvaan. Mustahan voin tulla vaikka ammattikuvaaja näillä kuvaustaidoilla.Kameran kanssa ei päästy keittiötä pidemmälle joten siinä illan suht vähäinen kuvasaldo. Oikeasti niitä kuvia oli yli 70 mutta tossa ne julkaisukelpoisimmat.
Se on kyllä varmaa että vähään aikaan en ala siidereitä tai lonkeroita juomaan. En tiiä mitään kamalamman makuista. Pari vuotta oon ollut pisangin uskollinen ystävä ja taidan olla yhä edelleen.

Mitäs muuten pidätte uudesta bannerista? Parempi kuin viimeksi vai huonompi? Tällä kertaa ihan itse sen väkersin ja pari tuntia siihen hurahti kun paint.netillä yritin sitä tehdä ja hermotkin siinä pari kertaa meni kun en vaan ymmärtänyt niinkin vaikeaa asiaa kuin miten saan tekstin liitettyä kuvaan. No, nyt on tullut sekin opittua ja oon taas astetta viisaampi!

5 kommenttia:

  1. Banneri on muuten kiva, mut joku ihan mikä tahansa muu fontti olis parempi :') Comic Sans on niin nähty ja suututtaa jo nähdä sitä. Itellä ku on kans graafisen alan koulutus niin tyyliin ekana koulupäivänä opettaja sano et "jos joku käyttää yhdessäkään työssä Comic Sansia, työ on automaattisesti hylätty"... että niin :D

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi ja joo on ne dj joskus vähä ja vai lasku humalassa?

    VastaaPoista