perjantai 19. huhtikuuta 2013

Makeup

Mun blogissa ei ole kauheasti mitää meikkijuttuja näkynyt ja nyt ajattelin tehdä postauksen millaisesta meikistä mä itse pidän. Laitan aina kuvien alle myös meikit joilla kyseisen meikin voisi loihtia.


Silmämeikissä pidän ruskeasta, valkoisesta, hopeasta, kultaisesta, mustasta ja harmaasta. Yllä kuva missä on mun mielestä aika täyelliset luomivärit ja rajaukset. Noi sopisi hyvin jonnekkin vähän juhlallisempaan tilaisuuteen tai ihan vaikka baariin. Löysin Yves Rocherin nettisivuilta kivan luomiväripaletin jossa on melkein samat sävyt.Kuvaa klikkaamalla pääsee aina sivuille missä luomiväriä myydään :)


Pidän suht luonnollisen näköisista kulmakarvoista jotka eivät ole liian ohuet ja kulmikkaat. Liian paksut ja tummatkaan eivät ole kauniit. Jos pyrkii saamaan täydelliset kulmakarvat niin ne kannattaa nyppiä ns. linnunsiiven muotoisiksi. Hyvä mittaustyyli kulmakarvoille on se että pistää esim viivoittimen pystyyn tuohon nenänvarren ja silmäkulman väliin ja siitä kulmakarvojen olisi hyvä alkaa. Kulmat kannattaa myös aina nyppiä kulmien alta eikä päältä jotta ne eivät jäisi liian "matalalle" toki jos omistaa todella paksut kulmat niin joitakin yksittäisiä karvoja voi nyppiä kulmien ylä osastakin.

Tällä piirtäisin nämä kulmat:


Tuo kulmakynä on siitä hyvä kun siinä on tuo harja päässä. Itse ostan aina vain tuollaisia kulmakyniä jotta ne saa piirtämisen ohella myös harjattua oikeaan muotoon.


Huulipunia olen nykyään alkanut käyttämään paljon enemmän kuin ennen ja kirkkaanpunainen väri on osoittautunut yhdeksi lemppareistani. Huulipuna olisi hyvä levittää aina siveltimellä koska siten se levittyy tasaisemmin ja tarkemmin.


Mitä punaisempi sen parempi ;)


Itse en vieläkään huulipunasivellintä omista mutta sellainen olisi mun hankintalistalla.


Meikkiä käyttäessä yksi tärkeimmistä asioista on ihon oikeanlainen puhdistus. Olen kokeillut monia eri puhdistusvoiteita ja rasvoja mutta luottotuotteeni on pari vuotta ollut jo puhdistusvaahto. Mielestäni se putsaa meikit parhaiten ja hyvin hellävaraisesti kun sitä ei tarvitse juuri hinkata ja meikit lähtee jokatapauksessa.


Mitäs pidette tälläisestä vähän erilaisesta postauksesta? :)

3 kommenttia: