torstai 23. toukokuuta 2013

Kilpailu!

Olettekos kuulleet sellaisesta sivustosta kuin Ostohyvitys ? Itse liityin juuri vähän aikaa sitten kyseiseen sivustoon joten ajattelin teille lukijoillekkin tulla tästä kertomaan.


Ostohyvitys toimii siis niin, että kun ostat netistä jotakin (esim. Nellystä jonkin vaatteen) ja ostat sen ostohyvitys sivuston kautta niin jokaisesta ostoksesta tilillesi maksetaan rahaa. Aika kätevää kun shoppailemisesta saa rahaa :D! Ostohyvityksessä on mukana yli 400 suomalaista verkkokauppaa mm. Nelly, Spartoo, Bianco, Yves Rocher, Zalando sekä monia muita.
Ostohyvitystä kannattaa hyödyntää myös silloin kun on lähdössä lomamatkalle koska ostohyvityksessä on mukana monia sivustoja mistä voi ostaa lentoja sekä varata hotelleja.

Ostohyvityksellä on nyt meneillään kilpailu jossa voi voittaa kahden hengen unelmaloman Thaimaan Kata Beachille. Kilpailuun ei edes tarvitse erikseen osallistua koska kun rekisteröityy ostohyvitys sivustolle niin osallistuu kilpailuun automaattisesti. Rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Olisi kyllä ihan unelma jos voittaisi tuon matkan Thaimaaseen tai jos joku teistä lukijoistani sen vaikka voittaisi. Itse en ole siellä koskaan käynyt ja olen siitä kuullut melkeimpä vain pelkkää positiivistä. Käykäähän siis kaikki rekisteröitymässä TÄSTÄ! ostohyvitykseen niin osallistutte samalla tuohon kilpailuun :)!

6 kommenttia:

 1. Oi, tää oliki kiva vinkkipostaus! :) Pitääkin vähän tarkemmin kurkata tota sivustoa :D

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi:) plussaa ois vielä enemmän vaihtelevat kuvat, siis aiheeltaan

  VastaaPoista
 3. ootko ite liittyny tonne Ostohyvityksee et tiedäkkö toimiiks se oikeesti ja se raha minkä sieltä saa nii kuinka suuri summa se on?:o kuulostaa mielenkiintoselta mut samalla epäilyttää toi haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon liittynyt mutten oo vielä tilannut mitään sen kautta, Tiiän kyllä monta bloggaajaa jotka on myös tohon liittyneita ja tilannut sen kautta ja ollut tyytyväisiä. Se summa mitä hyvitetään taisi olla jotain 5-10% siitä mitä on ostanut.

   Poista