lauantai 22. kesäkuuta 2013

Alcohol, because no great story ever started with someone eating salad


Minnekkäs sitä taas eilen päädyttiin.. No rantsuun ja RT:seen. Hyvin yllättävää? Olin kyl varmaan koko rantsun vanhin ihminen tai siltä ainakin tuntu.. Se oli ihan täynnä sellasia pikkupirpanoita kaljat kädessä ja voitte kuvitella sitä kiljumisen ja huutamisen määrää ku salkkareiden tale päätti kävästä visiitillä rantsussa. Ihan ku ois vähintäänkin joku mailmanloppu tullut :D Kaikki vaan juoksenteli talen ympärillä ja halusi päästä sen kanssa yhteiskuvaan ja ties mitä. No onneks se ei siellä kovin kauaa viihtynyt koska ei sitä kiljumista ois kestänytkään enään kauempaa.


Viihdyttiin baarissa yllättävän pitkään vaikka oltiin Sinin kaa siellä kahdestaan kun Rosalla ei ole velä ikää niin ei päässyt sisään. Vaikka aina kannattaa toki yrittää :D! Mutta siellä oli se ylivirkaintoinen portsari taas joka kyselee kaikki mailman jutut kiinalaiseen horoskooppiin asti ennen kun sinne pääsee sisään. Mä taisin kyl olla jo sen verran tuttu naama siellä että multa ei tarvinnut mitään kysellä :D
Mitenkäs teillä meni juhannus? Mökkeillessä vai baareillessa? :D

Päätin torstaina vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja siivota mun vaatehuoneen lattiasta kattoon. Oli se ainakin vähän aikaa siisti ennen kuin eilen mulle tuli taas perus vaatekriisi ja sovitin ainakin kymmenen eri asua joten nyt se vaatehuone ei ole enään niin siisti kuin alla olevissa kuvissa...


Muhun iski vaatehuoneen siivouksen jälkeen joku hullu siivouskärpänen ja päätin vielä siivota vessan ja saunankin.Tän päivän aion pyhittää vain ja ainoastaan syömiselle ja laiskottelulle<3!


5 kommenttia:

 1. mulla meni juhannus sukulaisten luona:) ja baariin en itekkää viel pääse ja niin ot kaunis

  VastaaPoista
 2. Olispa mullakin vaatehuone! Meinaa mennä järki ton vaatekaapin kans ko saa aina tapella että vaatteet mahtuu sisälle :D haha!
  Mutta sulla aivan tosi kiva blogi (: jään seurailemaan myös jatkossa kyllä! (:


  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! Toki jos tykkäät jää ihmeessä seurailemaan myös! Ü

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo muistan ku ite asuin viel himassa ni mullaki oli ihan sama ongelma! :D kiitos paljon<3!

   joo käyn kurkkaamassa :)! -->

   Poista
 3. Liitykkö mun blogiin? Ku mäki tähä :D

  www.vauhtilaiset.blogspot.fi

  VastaaPoista