sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Helsinki visiitti

Kävin tänään siellä eilen mainitsemallani bloggaaja kirppiksellä. Taisin mennä sinne vähän liian myöhään ku kaikki kivoimmat jutut oli jo ostettu :( no onneks en kuitenkaan ihan tyhjin käsin joutunut lähtemään!

Musta mekko 2e.Sininen toppi löytyi Natalien pöydästä kolmella eurolla.


Shortsit 4e.

Kirppiksen jälkeen jäin Helsinkiin pariksi tunniksi hengailemaan Pauliinan ja Sannin kanssa. Käytiin kirtelemässä kauppoja ja syömässä hesessä (suprise!?) Siinä sitten kun juoruiltiin niin Baux kysy meiltä että halutaanko lähteä sen kanssa laivalle torstaina. Joku sen tuttu saa alennuslippuja laivalle ja saatais 140 euron hytti tosi halvalla, eli jouduttais kaikki kolme maksamaan vaan 7,50e!! Eihän tosta tarjouksesta voinut kieltäytyä. En malttais millään odottaa torstaihin että pääsee laivalle ja perjantaina viroon shoppailemaan<3! Mennään Silja Europalle jolla kukaan meistä ei oo koskaan ollut. Jos joku teistä on ollut niin kertokaa ihmeessä onko hyvä laiva vai ei? Eli suomeks sanottuna millaset baarit sieltä löytyy? :D haha. Ja saa toki kertoa muutakin oleellista siitä laivasta ja antaa vinkkejä missä kaupoissa kannattaa tallinnassa käydä? :)

Otan sinne kameran mukaan ja tällä kertaa aion myös kuvailla paljon! Viime laivareissullakin piti kuvailla mutta siihen mun kameraan tuli joku juttu silloin että kaikki kuvat oli ihan sumeita... Joten luultavasti perjantaina tai lauantaina luvassa laivapostaus! :)

8 kommenttia:

 1. Mää näin sut tänää ! Oot jotenki paljon kauniimpi livenä o.o siis ei sillä ettet ois kuvissa mut kaunotar livenä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia<3 ^^ haha nyt ku sanoit ton ja kävin kattoo sun blogii ni mäki taisin muuten nähä sut siellä :D!

   Poista
 2. Vähänkö löysit ihanii vaatteita, en oo koskaa käyny tollasella bloggaaja kirppiksellä, suosittelisitko? :) Jos sitte ens vuonna innostais lähtee sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) no jos ei ahistu hirveestä ihmismäärästä ja tungoksesta niin sit mä kyl voin suositella :)!

   Poista
 3. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=959263&t=959263

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ku linkkasit! sanonpahan vaan että kuka nyt ikinä ton keskustelun aloittikaan niin ei tosiaan taida tietää kovin paljoa mun elämästä.. :D

   Poista