tiistai 18. kesäkuuta 2013

I got your back and you got mine, just how it should be


Baux, Dana ja Emmi päätti sunnuntaina kruisailla Helsingistä mersulla tänne meille kun kukaan niistä ei ollut vielä meillä käynyt. Vähän aikaa meillä hengailtuamme päätettiin sit lähtee ajelemaan ja minä ja Danakin kokeiltiin ajamista kun ollaan kummatki just vähän aikaa sitten saatu kortit. Ajettiin molemmat just hyvin eikä tullut ees ruumiita vaikka pelättiinkin että niin vois käydä :D Oli varmaan hieno näky kun neljä muijaa kälättää kaikki toistensa päälle yhtäaikaa ja yrittää neuvoa toisiaan ajamisessa.
Emmi oli ostanut tollasen sikahienon lampun sieltä messukirppikseltä! Oltiin kummatki siellä eikä ees tiedetty siitä :D


Unohdin viime postauksessa esitellä vielä erikseen noi mustat kynttilänjalat. Ne siis löyty myös sieltä messukirpparilta ja maksoi yhteensä vaan euron.

Ottelin töiden jälkeen vähän kuvia tosta uudesta shortsipuvusta mun päällä.


Tänään käväsin nopeasti kirpparilla ja se oli tosi tyhjä nyt kun on kesä, niin löysin vaan yhden laukun ja se maksoi euron. Ei siis mikään kovin lompakkoa raastava reissu.
8 kommenttia:

 1. Kiitti kivasta kommentista, tuli tarpeeseen taas ku ajattelin juuri noiden provinssipostauksien jälkeen ehkä lopettelevani bloggaamista. Taisi olla vaan raskaan viikon päähänpistoja, mutta katotaan nyt. :)Ihanan värikäs tuo banneri :D

  http://katitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mitään! hyvä että piristi :) älä nyt ihmeessä lopeta bloggaamista :)! mullakin on tullut joskus pari kertaa sellanen fiilis että tekisi mieli lopettaa mutta nyt oon kyllä ihan ilonen etten lopettanut :)

   Poista
 2. Voi vitsi oon ihan älyttömän kateellinen tuosta shortsipuvusta!

  VastaaPoista
 3. "Baux" ehkä noloin lempinimi koskaaXD pitäsköhä teijän kasvaa ulos tosta 13v teinijutustaXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah :D mitä sitä nyt turhaan hyvää nimeä muuttamaan.

   Poista
  2. Heha ano se onki mun toinen identiteetti ja persoona eikä vaa lempinimi xD t. Baux

   Poista