keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Klassisen kauniita koruja

Törmäsin tossa muutama päivä sitten Tradetrackeria selaillessani minulle entuudestaan tuntemattomaan korukauppaan, Koruluola.fi:hin. Ihastuin noihin koruihin valtavasti koska siellä myydään hieman erilaisia koruja kuin perus ginassa yms. Korut on tosi klassisia ja kauniita ja sopii hyvin juhlatilaisuuksiin. Tein pienen kollaasin mun lemppari koruista. Siellä myydään ihan kaikkia koruja, kaulakoruja, nilkkakoruja, sormuksia, rannekoruja yms. Oletteko te vielä käyneet kyseisen nettikaupan sivuilla katselemassa koru ihanuuksia? Jos ette niin Tästä! kipinkapin katsomaan :)!


3 kommenttia:

  1. Ooot kaunisssss. Ja ihania koruja j ja noista osa on kanssa mun lemppareita ja olen käynyt kyseisessä kauoassa taidan liittyy sulle lykiaksi ja myn blogin alotin vasta uusiksi kyn sain sinukta inspiraatiota

    VastaaPoista
  2. Öööööhhh O___O Aikamoista. Siis, ,mikäli joku ei vielä EBayta tunne, niin se on kiinalaisten rihkamakorujen mekka, krääsää suoraan valmistajilta. Esim. tämä sormus maksaa vähän yli kaksi euroa suoraan Kiinasta toimitettuna: http://www.ebay.com/itm/Free-Shipping-Silver-Gold-Plated-Dragonfly-Ring-Jewelry-Free-Size-Gift-Box-/221277572167?pt=Gemstone_Rings&hash=item33852bcc47 ja tuo suomalainen nettikauppa myy samaa hintaan 27 euroa, jopa samalla valokuvalla. Tehkää hyvät ihmiset jotain hintavertailua ennenkuin ostatte mitään netistä >___< Olen ebaysta tilannut paljon krääsäkoruja ja niiden laatu on useimmiten surkea, vaikka ei niitä nyt jokapäivä edes viitti käyttääkään. En ikimaailmassa maksaisi samasta rihkamasta yli kymmenkertaista hintaa vaikka miten asuttais Suomessa.

    VastaaPoista