maanantai 15. heinäkuuta 2013

Arkimeikki

Multa on pyydelty että tekisin postauksen siitä miten meikkaan. Otin tähän postaukseen kuvat itseasiassa jo pari kuukautta sitten, mutta ne on vaan unohtunut tonne koneen syövereihin. Muuten tekisin kyllä videon mutta en sitä video tai web kameraa satu omistamaan. Enkä edes kyllä tiedä osaisinko yksin höpötellä mihinkään kameralle mitään :D Joten tässä siis mun arkimeikkiä kuvina!


Ihan ensiksi levitän kasvoille Doven sävyttävää kosteusvoidetta. Käytän sekaisin tuota vaaleampaa ja tummempaa sävyä koska huomasin että siten saan tasaisemman rusketuksen.
Levittämisen jälkeen annan tuon imeytyä hetkisen. Noin kymmenen minuuttia, välillä tosin jos on kiire en aina kerkeä laittamaan kosteusvoidetta.


Tossa siis kuva musta ilman meikkiä, kosteusvoide vain iholla.


Kosteusvoiteen jälkeen tuleekin meikkivoiteen vuoro. Näin kesäisin kun iho on hieman ruskettuneempi niin käytän tuollaista lorealin vaaleaa ja maxfactorin hiekan sävyistä meikkivoidetta sekaisin. Noiden "sekoitusta" levitän koko kasvoille ja häivytän hieman leuan alle ettei jää rajoja. Lopuksi käytän tuota dream matte moussea (joka on ihan huipputuote!) tummiin silmänalusiin tai muihin ihon virheisiin koska mun mielestä toi on sata kertaa parempaa kuin yksikään peitepuikko mitä oon kokeillut.
Meikkivoiteen jälkeen tulee puuterin vuoro. Käytän nykyään lähes aina pelkkää irtopuuteria jota levitän puuterisudilla.


Siinä kuva jossa mulla on meikkivoidetta ja puuteria.


Seuraavaksi tulee aurinkopuuteri. Tällähetkellä käytän noita kahta seppälän halpis aurinkopuuteria. Käytän niitä sitä mukaa kumpi nyt sattuu ekana löytymään kun mun meikkejä on täällä asunnossa vähän siellä ja täällä :D Aurinkopuuteria laitan aina poskiluun alapuolelle ja lopuksi häivytän sitä hieman puuterisudilla ettei jaa mitään rajoja.


Sitten tulee kulmat. Tulipas huono kuva.... Ensiksi muotoilen kulmat kulmakarvageelillä haluamaani muotoon, eli ns. linnunsiiven muotoisiksi. Sitten laitan tummanruskeaa ja harmaata kulmakynää sekaisin jotta tulee oikea sävy. Lopuksi vielä laitan kerroksen tuota geeliä että ne varmasti pysyvät ojennuksessa koko päivän.


Sitten tulee ripsarin ja tekoripsien vuoro. Käytän nykyään oikeestaan enään harvoin tekoripsiä mutta ajattelin ne nyt kumminkin laittaa tätä postausta varten. Ensiksi levitän tuota Rimmelin oranssituubista risparia ylä ja alaripsiin, annan hieman kuivua jonka jälkeen levitän tuota "kuituripsaria" vielä yläripsiin niin niistä tulee pidemmät. Sitten annan ripsarin hieman kuivua ja levitän pumpulipuikon avulla ripsiliimaa ripsiin ja annan sen kuivua siinä noin 30 sekunttia ennen kuin laitan ne paikoilleen. Tekoripset on usein ns.liian leveitä joten leikkaan niitä hieman lyhyemmiksi jotta ne sopisivat paremmin eikä harota jommastakummasta reunasta. Tekoripsiä laitettaessa pätee kyllä tuo vanha sanonta eli harjoitus tekee mestarin. Muistan kun laitoin noita joskus ekaa kertaa niin kyllä oli hankalaa..


En myöskään läheskään joka päivä käytä huulipunaa tai huulirasvaa mutta ajattelin sitäkin nyt laittaa tätä postausta varten. Tää meikki on nyt oikeestaan ehkä hitusen "rajumpi" kun mun normaali arkimeikki mutta pikkuvikoja...
Huulipunaa laitettaessa laitan yleensä ensiksi huulirasvaa jonka päälle laitan sitten huulipunan.


And the makeup is ready!

Mitäs piditte tästä postauksesta? :) Ja saiko noista mun selityksista ees mitään selvää? :D

9 kommenttia:

 1. Mukavia tälläset postaukset:) En sano tätä pahalla, mutta kauheesti sä laitat meikkiä arkisin, niin entäs sit jos lähet jonneki ulos:D Ei sillä ettetkö olis nätti:L)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tykkäät :)! nii no toi oli vähänniiku sellane "rajumpi" arkimeikki kun en mä kovin usein noita tekoripsiä tai huulipunaa käytä :)

   Poista
 2. Sulla on tosi tosi kivat kulmakarvat! :) Ja toi aurinkopuuteri vaikuttaa tosi näppärältä, missä sitä on ton putken sisälllä :D

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva postaus ja mun mielestä meikkaat just ihanan luonnollisesti, vaikka oot kyllä tosi nätti ilman meikkiikin ;)

  http://zigiittos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oot niiin söpö tossa viimesessä kuvassa! :-)

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä niin nätti! Ihanansävyinen toi huulipuna, sopii sulle loistavasti :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista