perjantai 5. heinäkuuta 2013

Laivalla!

Ajattelin että tekisin tän postauksen vasta huomenna ja nukkuisin vaan tän illan, mutta kun pääsi saunaan, suihkuun ja sain ruokaa niin olo vähän piristyi. On noi laivareissut vaan niin voimat vievä juttu :D Meillä piti tosiaan olla joku hieno hytti niinkuin meille oltiin luvattu mutta kappas vaan kun se meiän hytti sattuikin olemaan C luokan hytti ja melkein konehuoneen vieressä :D No siinä sitten vaan repeiltiin meiän huono onnisuutta ja jäätiin sinne hyttiin. Oon aina nukkunut laivalla kuin tukki mutta viime yönä kun nukuttiin vaan neljä tuntia niin heräilin vähän väliä ja näin painajaisia. Onneks tänä yönä saa nukkua kunnolla! Tosin lauantaina oiskin sitten luvassa kaverin 18-v pippalot joten silloinkin jää unet varmaan aika vähiin. En tuu selviimään hengissä... :D


Baux tuli eilen mersulla hakemaan mut Helsinkiin kun se sattui olemaan tässä Järvenpään lähettyvillä. Käytiin matkalla stadiin femmatorilla ja sieltä ei löytynyt oikein mitään. Sitten mentiin tunniksi Bauxille ja lähdettiin bussilla ja ratikalla kohti satamaa ja laivaa.


Hahah sanoin Bauxille että sen pitää kuvissa enemmän avata sen silmiä kun se näyttää aina siltä että se ois väsynyt niin alla olevassa kuvassa se sitten otti neuvosta vaarin ja avas niitä silmiä :D


Haha nauran vieläkin tälle kuvalle. Vaikkei se nyt oikeestaan järin hauska edes ole mutta kun kolme tyttöä joskus yöllä väsyneinä ottaa kuvia niin joka ikinen asia on silloin hauska. Ja sen pääsi toteamaan varmaan seinänaapuritkin pariin otteeseen. Voi niitä raukkoja jotka joutu meiän naapureiksi :D Tosin ei nekään tuntuneet mitään järin viisaita olevan kun joku niistä koputteli viiden aikaan yöllä noin viiden minuutin välein meiän oveen ja sitten kun kysyttiin että kuka siellä niin kuuluu vaan jotakin epämääräistä ölinää..

Käytiin siinä jossain välissä discossakin vähän tanssahtelemassa ja juotiin parit Sannin kanssa koska Baux ilmoitti olevansa juomatta. Kenen muun mielestä sana disco kuulostaa tyhmältä? Mulla tulee vaan mieleen ala aste :D..

Siellä sitten kun istuttiin niin joku nelikymppinen mies halusi välttämättä ottaa meistä kuvia mun kameralla ja kun sen kameran sille annoin niin tiesin että noista kuvista ei tuu kyllä yhtään mitään:


Sellasia. Noo mutta yritys hyvä kymmenen.


Haha toi mies tuolla takana näyttää aika iloselta...:D Ties varmaan joutuvansa myös kuvaan.


En keksi muuta selitystä noille kuville kuin sen että virossa oli halpaa... :D Tossa siis mun ja Sannin ostokset. Meiän tarkotus oli mennä viroon shoppailemaan ja ostinkin sitten sikana kaikkea "turhaa" kuten karkkia, nutellaa, keksejä, siidereitä, pastilleja, energiajuomia yms. ja löysin tasan yhden vaatteen josta kuvaa tän postauksen lopussa..


Neljätuntia nukuttu ja monta tuntia shoppailtu niin ei oikein enään hymyä musta irronnut :D
Oli kyl tosi kiva reissu vaikka hytti olikin nyt vähän mitä oli mutta ei me annettu sen haitata. En kyllä ihan heti tosin lähtis uudestaan laivalle. On toi sen verran rankkaa :D


Ainoa "järkevä" ostokseni oli siis toi maksimekko joka oli vaan 6 euroa. Nyt rupeen hotkimaan noita laivalta tuotuja karkkeja ja lueskelemaan lemppariblogeja :)!

1 kommentti: