keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hi my name is whatever you call me

Hellureii! Kysymyksiä on tullut jo ihan mukavasti mutta vielä tartteis muutaman niin saan postauksen tehtyä :) Mä vietän nyt mun tokavikaa lomapäivää (niisk..) ja perjantaina alkaa koulu ja maanantaina työssäoppiminen. Mut voi siis bongata Järvenpään veromodasta seuraavat kolme kuukautta :D! Meillä on koulussa asiakaspalveluun liittyvä työssäoppiminen joka pitää suorittaa vaatekaupassa tai muussa vastaavassa. En osaa vielä oikein sanoa että mitä mieltä olen vaatekaupassa työskentelystä mutta kerron kokemuksia sitten kun olen siellä jonkin aikaa ollut.


En oo koskaan ottanut kuvaa meiän talosta ulkopuolelta joten otin tossa äsken kun oltiin Tuulin kanssa kuvailemassa. Meiän partsi on toi oikeanpuolemmainen ja keskimmäinen.
Kuvailtiin tosiaan jonkin aikaa tossa meiän pihalla ja sitten lähettiin keskustaan ja suunniteltiin matkalla huomista päivää kun on mun vika lomapäivä. Aiotaan vaan ottaa rennosti ja katella leffoja kokopäivä ja syödä. Sounds gooood.


Kiva juurikasvu hermanni... Nyt sain jopa aikaiseksi ostaa hiusvärin eli ei ole enään tekosyitä olla värjäämättä. Kattoo jos sitä vaikka ennen koulun alkua värjäis :)..


Selailin eilen illalla nälissäni keittokirjaa ja löysin tommosen reseptin jonka nimi taisi olla jotain sellaista kuin "texmex makuinen pastapyttipannu". Joo ja tossa lauseessa oli varmasti enemmän kuin sallittu määrä yhdyssana virheitä... Päätin sitten pyöräillä lähikauppaan ja ostaa ainekset tohon. Siihen tuli pastaa, lenkkimakkaraa, jotain kallista hölönpölö makkaraa minkä korvasin suosiolla perusmetukalla, sipulia, valkosipulia, herneitä ja paprikaa. Ja oli kyllä hyvää! Vaikkakin J valitti noista herneistä kuinka herneet aina pilaavat kaikki hyvät ruuat :D Tiiättekö niitä ärsyttäviä pikkulapsia mitkä kieltäytyy syömästä ruokaa jos siellä on pari pikkuista hernettä? Haha Japi on lapsena ollut just sellanen... Toivon että se ei oo periytyvää koska en jaksa tulevaisuudessa taistella sitten omien lapsien kanssa siitä että syödäkkö herneet vaiko eikö. :D

Kävin eilen kirpparilla ja löysin tosi halvalla kivoja sisustusjuttuja. Noi valkoiset tabletit maksoivat 4 kpl /1e ja laitoin kaksi niistä ruokapöydälle ja kaksi sohvapöydälle. Niissä tosin oli vähän tahroja mutta kyllä ne pahimmat pesukoneessa hävisi.


Sitten löysin myös viidelläkymmenellä sentillä söpön suola/pippuri sirotin setin jonka laitoin ruokapöydälle koska maustekaapissa mulla on jo suola ja pippurisirottimet. Nää uudet on sitä varten jos kesken ruuan haluaa lisätä mausteita eikä jaksa nousta hakemaan. Sinne maustekaapille kun on huikeat kaksi metriä.


Löysin myös taas yhden purkin lisää jo ennestään valtaviin purkkikokoelmiini. Hintaa sillä oli 1,50 e


Viettäkäähän kaikki mukava loppuilta, minä aion ainakin sillä selailen juuri Tradetrackerin mahvavia kanpanjoita :) Suosittelen että kaikki jotka omistavat blogin menisivät kurkkaamaan mikä tuo kyseinen tradetracker oikein on ;)

1 kommentti: