keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lasken onnen ovesta sisään, pyydän olemaan pitkään, ja kun saan sen kiinni, en päästä otetta millään

Oon tässä pari päivää tuskaillut kun ei oo mitään postaamisen arvoista saatika yhtään kuvia, kunnes muistin että mullahan on vaikka kuinka paljon juttuja mitä oon ostellut viime aikoina niin kirppikseltä kuin kaupoistakin :) Joten tässäpä taas ostospostausta!

Wet'n wildin luomiväri seppälästä.
 Harvoin ostan "värillisiä" luomivärejä mutta Tuulilla oli niin kivaa luomiväriä viimeksi kun nähtiin niin nyt teki sitten itekkin mieli kokeilla jotain muutakin kuin perus mustaa, harmaata ja ruskeaa.

Tennarit Seppälästä


Huulipuna Emotionista


Kynsitarrat Emotionista

Hajuvesi Oriflamelta
Sandaalit kirppikseltä    


Takki Seppälästä

Nää kaikki ostokset oli siis aika pitkältä aikaväliltä mutta on vaan unohtunut kuvata, eli en ole yhtäkkiä ruvennut miksikään himoshoppaajaksi (seliseli).


Mun jalat on vihdoin näin parin viikon työssäoppimisen jälkeen alkaneet hieman tottua tuohon jatkuvaan seisomiseen ja kävelyyn. Converset eivät kyllä toki varmaan ole mitkään parhaat mahdolliset työkengät mutta en mä nyt rupea ostamaan mitään sellaisia erittäin muodikkaan näköisiä terveyskenkiäkään :D Over my dead body!
Nyt meikäläinen lähtee käymään kaupassa kun jääkaappi huutaa tyhjyyttään. En edes muista milloin se olisi viimeksi ollut niin tyhjä...

2 kommenttia:

  1. oi tosi söpöt noi kynnet:)! ja ihana takki,huutaa oikein punaista huulipunaa pidettäväksi sen kanssa:D!

    VastaaPoista