sunnuntai 11. elokuuta 2013

Members

Oletteko koskaan kuulleet sellaisesta sivustosta kuin Members.com? Itse olen ollut memberssillä jo parisen vuotta ja olen tykännyt kovasti siitä että sähköpostiin tulee aina ilmoitus mitä tarjouksia siellä milloinkin on. Memberssillä myydään siis ihan normi vaatekauppojen yms. tuotteita mutta paljon halvemmalla kuin kaupoissa. Tällä hetkellä siellä on mm. Jeffrey Campbellin ihania kenkiä jopa -70% alennuksella <3 Tein pienen kollaasin että mitä kenkiä siellä onkaan alennuksessa :)


Mä voisin kotiuttaa noi kaikki<3 Eriasia sitten että osaisinko kaikilla kävellä / kehtaisinko kun jotkut on aika näyttäviä :D Tuossa siis osa niistä alennuksessa olevista Jeffreyn kengistä, siellä oli vielä vaikka mitä muitakin ihanuuksia mitkä ei nyt tähän kollaasiin mahtuneet.

Memberssille liittyminen on tosi helppoa, eli TÄTÄ! linkkiä klikkaamalla pääsee suoraan memberssin etusivulle jossa onkin kohta missä lukee liity jäseneksi. Jäseneksi liittyminen on siis täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Siellä on siis tosiaan kaikkea niin muodista situstukseen ja jopa matkustukseen.

4 kommenttia:

 1. Oih, Jeffrey Cambellin kengät on niin ihania! Pitääkin käydä tuota sivustoa tutkimassa (:

  VastaaPoista
 2. Ihania kenkiä :o!
  Tykkään sun blogista hirveesti ja taidan jäädä lukemaan(:

  http://i-am-the-king-of-my-life.blogspot.fi/ Kiva jos voisit käydä kattomassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö ookkin<3! oi vitsi kiva kuulla ^^ uudet lukijat on aina tervetulleita ;)! ja käynkin samantien kattomassa sun blogis :)

   Poista