sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ikeassa

Käytiin eilen aamupäivällä Japin kanssa Ikeassa koska meiltä puuttui vielä erinäisiä juttuja täältä kämpästä. Sitä ennen käytiin kuitenkin aamupalalla Carisma pizzeriassa. Olipahan taas kevyt ja terveellinen aamupala meillä. :D


"Aamupalan" jälkeen vyöryttiin takas autoon ja lähettiin ajamaan Ikeaan. Matkalla mulle tuli hirvee ruoka ähky ja oli pakko avata housun nappi ja "päästää maha valloilleen" niinkuin meillä on aina kavereiden kanssa tapana sanoa :D Onneks ähky helpotti sitten aika nopeasti kun saavuttiin Ikeaan niin pääsi taas kunnolla shoppailemaan. Mä vaan rakastan kierrellä kaikkia sisustuskauppoja ja katsella Ikeassa niitä valmiiksi sisustettuja huoneita <3 Ikean jälkeen käytiin vielä postissa hakemassa meiän uus rikkaimuri jonka J tilasi gigantista. Mä tunari kun onnistuin ton meiän vanhan imurin hajottamaan... Se vaan jotenkin napsahti poikki sieltä ihan varren alusta missä on se "imurointi osa" ja sillä ei oikeen ole sen jälkeen pahemmin pystynyt imuroimaan.. Mulla on hämärä mielikuva siitä että olisin joskus irc-galleria aikoihin ollut yhteisössä vihainen imurointi :D Mutta tälläkertaa voin ihan rehellisesti todeta että en tiedä miten se hajosi koska imuroin ihan normaalisti...

 

 no siinä nyt kuitenkin kuvaa meidän uudesta imurista jota aion kohdella kuin kukkaa kämmenellä :D Toi on niin kätevä kun sitä ei tarvitse erikseen vaivalla ottaa sieltä siivouskaapista ja laittaa johtoa seinään ja sen jälkeen ängetä takaisin kaappiin vaan ton voi vaan suoraan ottaa tosta telineesä joka on keittiönpöydän viereisellä seinällä ja napsauttaa päälle. Love it <3
Ikeasta mukaan tarttui lamppu keittiöön, lisää ruokailuvälineitä, vaaleanpunainen murokulho, kokkausvälineitä, jääpalamuotti, uusi matto makkariin sekä uusi matto vessaan, päiväpeite sänkyyn jnejne.

Toi uusi matto on vaan aika pieni mutta tykkään siitä silti koska se vanha matto oli ihan hirveä kun ei pysynyt millään paikallaan ja keräsi kaikki mailman karvat ja roskat itseensä. Otan siitä keittiön uudesta lampusta kuvia sitten myöhemmin kun J jaksaa sen vaan asentaa ensiksi. 

Tänään aamulla lähdin taas käymään kirpparilla. Tästä on tullut mulle melkeimpä jokaviikonloppuinen tapa että aina pitää päästä kirppikselle :D Löysin sieltä ihanan Friis & Companyn laukun femmalla sekä päheen piikkikaulakorun eurolla.


En edes tiedä tarkalleen että kuinka kauan olen etsinyt tuollaista turkoosia laukkua kultaisilla yksityiskohdilla.. No vihdoin sellainen on mun <3! Mitäs pidätte? :) 

PS! Laittakaa mulle tulemaan jotain postausehdotuksia koska mun aivot lyö nyt ihan tyhjää tän blogin kanssa enkä oikeen keksi mitään postattavaa.


8 kommenttia:

 1. Aivan ihania ostoksia!♥
  Tee vaikka joku syksy postaus:)? (outfit)

  VastaaPoista
 2. Tee korupostaus ? Esittelisit sun lempikoruja ja kertosin niistä jotai ?

  VastaaPoista
 3. Syys-/talvivaatepostaus kollaaseina :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia!!
  Tosiaan mulla on tuommoinen samanlainen vaaleanpunainen murokulho, ja myös samanlainen kaapija! ;D
  Ja viime Ikean käynnillä meinasin ostaa myös tuon samaisen päiväpeiton. :)

  T: Roosa

  VastaaPoista
 5. tee joku video! :D ♥ myday huonepostaus yms. `? :))

  VastaaPoista
 6. nauroin tolle ''vihainen imurointi'' yhteisölle :D kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 7. kiitos hyvistä postausehdotuksista kaikille :)!

  VastaaPoista