lauantai 26. lokakuuta 2013

Kimalletta ripsiin ja kynsiin

Tällä viikolla postiluukusta tipahti Kauneutta.comin paketti joka sisälsi uudet tekoripset, kynnet sekä kynsitarroja. Kaikki olivat juuri minun tyylisiäni eli kimalletta löytyy ;) Sain juuri puoli tuntia sitten laitettua kynsitarrat kynsiin ja on nää kyllä upeat! Näyttää ihan kun olisi käynyt laitatuttamassa nää jossakin kynsisalongissa vaikka todellisuudessa näiden laittoon meni kotona noin kymmenen minuuttia :)


En löytänyt heidän sivuiltaan näitä ripsiä enään, luultavasti loppuneet varastosta mutta siellä oli monia vastaavia ja muunlaisia tekoripsiä, sekä yksittäisiä "tupsuripsiä". Tästä pääsee kurkkaamaan millaisia ripsiä siellä myydään.


Ajattelin näitä kynsiä kokeilla sitten kun nämä kynsitarrat irtoavat (: Kynsiin pääset Tästä.


Kynsitarroihin pääset tästä!

Tykkäättekö te enemmän tälläisistä himan näyttävimmistä kynsistä ja ripsistä vai oletteko te enemmän hillitymmän tyylin kannalla? Itse olen aina tykännyt kimalteesta joten nää oli enemmän kuin mieluisia <3

2 kommenttia:

  1. Meillä tanssinäytöksissä ja kisoissa tekoripset on aina ollut pakollisia, ennen käytin seppälän halvempia ripsiä, mutta kun päädyin kokeilemaan juuri tuon merkin ripsiä, paluuta ei ole ollut ! Itseasiassa juuri samaiset glitterripset naamalla olen jo kahden vuoden näytökset käynyt läpi, aina vaan jotenkin päädyn ostamaan samat... i like !(; kynnet myös upeat(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mäkin oon aina käyttänyt tähän mennessä vaan just niitä seppälän neljä euroa (?) maksavia ripsiä ja nyt kun on kokeillut tälläsiä vähän laadukkaampia niin eipä taida mullakaan olla paluuta niihin vanhoihin ripsiin :D

      Poista