tiistai 15. lokakuuta 2013

Tradetracker affiliate awards 2013

Nyt tulee paljon kuvia Tuolta Tradetrackerin gaalaillasta jossa olin viikonloppuna. Suurinosa kuvista on itse otettuja mutta jotkut poimin tradetrackerin facebook sivuilta.


Tapahtuma järjestettiin Helsingissä Yrjönkadulla G18 nimisessä tilassa. Saavuin paikalle siinä puoli kolmen aikaan ja sain samantien käteeni skumppalasin ja minut ohjattiin isoon saliin kuuntelemaan luentoa mm. bloggauksesta, valokuvauksesta jne. Luennon jälkeen törmäsin siellä toiseen Järvenpääläiseen bloggaajaan, Enniin. Oli tosi kivaa tavata toinenkin bloggaaja joka on Järvenpäästä kotoisin!


Siellä oli hyvät ruokatarjoilut, taisin jopa ekaa kertaa elämässäni maistaa karitsan lihaa. Tai ainakaan ei ole muistikuvaa että olisin aikaisemmin sitä syönyt. Ekaa kertaa taisin myös maistaa puhvelia koska siellä tarjoiltiin puhvelimozzarella piirakoita jotka olivat yllättävän hyviä!


Juomatarjoilut olivat mielestäni vielä ruokatarjoilujakin paremmat ja join jopa lasillisen valkoviiniä mistä yleensä en tykkää yhtään. Siellä oli oma baaritiski ja tarjoilija jolle sai esittää toiveita drinkkien suhteen. Siellä tulikin juotua aika monta lasillista vähän kaikkea mitä nyt sattuikaan tarjolla olemaan.

Tapahtuma oli kaikenkaikkiaan tosi kiva ja varmasti menen ensivuonna uudestaankin! Oli mahtavaa tavata monia muita bloggaajia sekä eri firmojen edustajia + mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Vilma :)
Natalie, minä, Enni & AnnaLähdettiin Ennin kanssa samaa matkaa takaisin Järvenpäähän noin seitsemän aikoihin. Jotkut lähtivät vielä yhdeltätoista yökerho bläkkiin jatkoille mutta meistä kumpikaan ei jaksanut sinne lähteä syystä että sieltä on sitten niin hankala tulla yöllä takaisin Järvenpäähän.
Saatiin tilaisuudesta kivat goodiebagit jonka sisällön voisin esitellä ensipostauksessa (: !

8 kommenttia:

 1. Puhvelin mozzarella tarkoittaa sitä, että se juusto on tehty puhvelin maidosta. :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi kun en päässyt osallistumaan kyseiseen iltaa! :/ Olisi ollut niin mukava nähdä teitä! No ehkä ensi kerralla sitten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiiin :/ ois ollu kyllä kivaa nähdä suakin :) toivottavasti ens kerralla sitten törmäillään siellä :D!

   Poista
 3. Kahdessa kuvassa olet ihan Ruotsin prinsessa Victorian näköinen

  VastaaPoista