tiistai 8. lokakuuta 2013

Voittaja banneri

Lähettelitte mulle monia kivoja bannereita ja lopulta voittajaksi valikoitui tuo jonka olenkin jo laittanut banneriksi blogiin. Mun sähköposti laatikko meni ihan tukkoon kaikista bannereista jonka takia jouduin vain nopeasti kopsaamaan bannerit mun koneelle ja ottamaan teidän sähköpostiosoitteet ylös, mutta en nyt tiedä esimerkiksi voittajabannerin blogin osoitetta? Joten sinä joka tunnistat tehneesi tuon bannerin niin otappa minuun yhteyttä niin voin sitten blogisi mainita tässä postauksessa sekä laittaa sen pariksi viikoksi näkyville tuohon blogini reunaan. Lähetinkin sinulle sähköpostia aiheesa osoitteeseen alisamjk@hotmail.com

Pyysitte että voisin esitellä myös muitakin bannereita ja minusta se oli erinomainen idea joten tässäpä tulee! Ainiin ja jos tunnistat tehneesi kyseisen bannerin niin kommentoi tähän postaukseen niin laitan linkin blogiisi bannerin alapuolelle :)

Ylläolevan bannerin on tehnyt Jenna

 
Ootte te kyllä aika taitavia! Kiitos vielä paljon kaikille ihanille jotka bannerin tekivät :)! ja sanokaa tosiaan jos tunnistatte tehneenne jonkin noista niin saatte bloginne nimen mainittavaksi tässä postauksessa :)

12 kommenttia:

 1. vautsi, upee voittaja banneri! :)

  VastaaPoista
 2. Upee toi banneri jonka valitsit parhaimmaksi :)! Olen tehnyt ton kaikkein alimpana olevan bannerin :) terkuin ~jenna
  womanwithbigbag.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep toi on kyllä tosi kiva! vaikka niin on kyllä tuo sunkin tekemä! :)

   Poista
 3. Kivoja bannereita :) mukava nähdä että jotkut ovat nähneet vaivaa :>

  VastaaPoista
 4. Voitko laittaa vielä johonkin toiseen postaukseen saamiesi bannereiden kuvia? Siis niiden joita tässä ei vielä nähty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhden bannerin olin näköjään vahingossa tallentanut eri kansioon joten laitoin senkin nyt tähän samaiseen postaukseen :)

   Poista
 5. Kivan kilpailun järjestit ja bannerit on hienoja. :)

  VastaaPoista
 6. Upeita bannereiden kaikki kaunotar! :) <3

  VastaaPoista