sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Indiedays Inspirationin päivätapahtumassa

Eilen oli siis paljon puhutut Indiedayssin blog awardsit ja itse menin vain sinne päivätapahtumaan. Olin jo sen päivätapahtuman jälkeen niin poikki koska järvenpäästä lähdin tosiaan siinä puoli 12 aikaan jo ja iltatapahtuma olisi alkanut vasta kuuden / seitsemän aikoihin joten päätin sitten jättää sen suosiolla väliin. Ehkä vähän harmittää nyt jälkeenpäin mutta ainakin jalat kiittää :D


Lähdin rautatieasemalta suunnistamaan kohti Bulevardi 44:jää ja olin varma että eksyilisin miljoonakertaa ennenkuin tuonne löytäisin. Näköjään oli onni matkassa sillä löysin tuonne tosi helposti enkä edes eksynyt kertaakaan. Aika hyvin Järvenpääläiseltä ;D haha noei vaan.
Kun pääsin perille, otin nimilapun pöydältä jossa oli kaikkien paikalle saapuvien blogien nimet, jätin takin narikkaan ja lähdin kiertelemään tuota paikkaa ja erilaisia pisteitä.


Aika nopeasti löysin tieni ruoka ja juoma pisteelle ja mulla olikin jo aika kova nälkä kun olin syönyt kotona vaan yhden ruisleivän aamulla enkä mitään muuta. Ahmin siellä tuollaisia kana/kasvis tikkuja ja mansikka/minttu juttuja (näähän olikin varmaan näiden oikeat nimet..) aika monta. Muihin ruokiin en oikeestaan uskaltanut edes koskea kun näytti liian erikoisilta mun makuuni. Enkä edes juonut siellä kokoaikana kuin yhden lasin valkkaria ja senkin vähän puoliväkisin. Aina ei vaan maistu.


Törmäsin siellä jossakin vaiheessa sitten Enniin, ja oltiin molemmat varattu aika valokuvaustunnille. Siellä tulikin kaikkea yleishyödyllistä tietoa kameroista ja valokuvaamisesta. Selvisi muunmuassa se että mun kameran asetukset on aika persiillään ollut jo ties kuinka kauan. Ilmankos oonkin välillä joutunut kiroamaan tuota kameraa. Vaikka syy onkin ollut vaan omassa laiskuudessa kun en silloin kun tuon ostin jaksanut pahemmin niitä kameran käyttöohjeita lukea. Ajattelin nyt siis että palautan nuo alkuperäisasetukset tuohon kameraani ja alan pikkuhiljaa opettelemaan käyttämään tuota paremmin. Sitten saan tänne blogiinkin enemmän asukuvia ja kuvat ovat parempilaatuisia.


Valokuvaustunnin jälkeen käytiin pikaisesti ulkona ottamassa hieman asukuvia vaikka siellä olikin aika jäätävän kylmä hyppiä pelkässä topissa. Mutta välillä pitää uhrautua blogin vuoksi :D

toppi New Look / farkut GT / Kengät kirppikseltä (Vagabond) / laukku Only /kello Anne Klein


Olikos teistä kukaan eilen tuolla? :) Itse näin siellä monia tuttuja kasvoja ja oli taas kiva tavata muitakin bloggaajia. Harmi vaan etten asu Helsingissä niinkuin suurinosa bloggaajista luultavasti asuu. Ehkä sitä joskus tulevaisuudessa voisikin sitten muuttaa Helsinkiin :)

8 kommenttia:

 1. Jee oli tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa! Jep, palauta tehdasasetukset, koska se sun kamera kyllä takkuili sen isosäädön kanssa ainakin ihan oudosti! Ja sitten kun muistikortin kaikki kuvat on siirretty talteen, kandee myös alustaa se muistikortti! Mutta se tyhjentää kaikki siellä olevat kuvat, joten siirrä ne ensin pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli ! :) joo palautin just ne tehdasasetukset takasin (ainakin luulen niin... :D) kiitos vinkeistä, oon ite ihan täystunari näiden kameroiden suhteen... :D

   Poista
 2. Hei, oli super hauska tutustua! Toivottavasti tavataan taas:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin oli! :) ja ilmottele ihmeessä jos oot taas tulossa jonnekkin helsingin lähellä oleville blogikekkereille (: !

   Poista
 3. Mun piti tulla mut tuli ongelmii kyydinkaa ja nyt harmittaa viel enemmän etten päässy sinne ku nään kaikkii kuvii sielt :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi vitsit :(! ois kyllä ollut suakin kiva nähdä :) toivottavasti ensivuonna sitten pääset :D!

   Poista
 4. aivan ihana toi toppi! :---)

  http://iidamariasdiary.blogspot.fi

  VastaaPoista