maanantai 25. marraskuuta 2013

Keilaamassa

Vietettiin eilen päivällä vähän laatuaikaa äitin ja sisarusten kanssa ja päätettiin lähteä keilaamaan. Alunperin mun piti viedä noi "pikkuset" keilaamaan mutta sitten äitikin innostui tulemaan. Keilarata oli mun mielestä suhteellisen edullinen kun maksoi vaan 16 euroa. Hohtokeilaus on sitten vissiin tietääkseni vähän kalliimpaa mutta eipä sillä nyt oo mitään käytännön merkitystä että "hohtaako" siellä vaiko ei :D
Otin kamerankin mukaan niin minä ja pikkuveli oteltiin vuorotellen siellä kaikista kuvia. Siellä ei kyllä ollut ehkä mikään mailman paras valaistus joten suurin osa ilman salamaa otetuista kuvista näytti heilahtaneilta ja itse taas en niin paljon tykkää salamalla otetuista kuvista, mutta kun tarpeeksi kuvailtiin niin kyllä sieltä jotkin onnistuikin.


Mun nuorimmalla siskolla Melindalla oli aika omalaatuinen tyyli keilata. Tää oli Melindan ensimmäinen kerta keilaamassa ja se ei jaksanut pitää keilapalloa yhdellä kädellä joten se molemmilla käsillä pudotti sen pallon siihen radalle ja sitten se pallo valui noin kilometrin tuntivauhtia sinne keiloja päin. Vitsailtiinkin siinä että tässä välissä voisi käydä kahvilla ja tulla takaisin niin se pallo vierisi vieläkin siellä radalla :D Loppuenlopuksi Melindan pisteet olivat lähes yhtä hyvät kuin kaikilla muilla joten eipä sillä keilaustyylillä ole niin väliä nähtävästi!


Haha repeilin oikeen kunnolla Teon keilausasennoille näissä kuvissa :D


Meitsi vei lopulta voiton kotiin (niinkuin olinkin uhkaillut :D) Tuo ylempi kuva on siis otettu vasta puolivälissä peliä.
Mun puolesta voitaisiin käydä keilaamassa vaikka joka viikonloppu! Toi on niin hauskaa ja se on myös hyvää liikuntaakin siinä samalla. Vaikka sormethan tuossa saattaa tulla kipeiksi varsinkin jos keilaa liian painavalla pallolla. Mä aina vaihtelin niitä pallojen kokoja sitämukaa mitä sormet tuntui kestävän ja nyt illemmalla ei edes tunnu sormissa että olisi ollut keilaamassa.

Mulla tuli tuossa parituntia sitten ihan jäätävä herkkunälkä ja kaivoin kaikki kaapit läpi muttei löytynyt mitään hyvää.. Päätin sitten itse alkaa tekemään jääpalamuotteihin karkkeja. Tai "karkkeja" olisi ehkä osuvampi ilmaus. En tiiä mitä niistä nyt tuli kun sekoitin vaan maitoa, kaakaojauhoa, tomusokeria, vaniljasokeria sekä drum vehnäjauhoja keskenään. Karkit on nyt pakastimessa hyytymässä ja kohta selviää oonko keksinyt uuden mestari reseptin vaiko en. (Veikkaan jälkimmäistä.. :D)

2 kommenttia: