perjantai 1. marraskuuta 2013

Reddville

Olettekos te vielä kuulleet jonkin verran blogeissakin pyörineestä ilmaispalvelusta joka lähettää tamponeita ihan ilmaiseksi ja vieläpä kotiovelle saakka? Itse luin tästä muistaakseni jostakin blogista ja kiinnostuin heti että mistäs tässä on kysymys.
Reddville palvelu aloitti toimintansa suomessa viimekuun 15 päivä joten tämä on vielä suhteellisen tuore juttu täällä. Moni varmaankin ihmettelee että miten tämä palvelu voi olla täysin ilmaista? Reddville toimii siis täysin mainostuloilla jonka takia ilmaisten tamponien lähetyskin on mahdollista. Reddvillellä on kuukausittain vaihtuvat yhteistyökumppanit joiden mainoksia tulee aina tamponilähetysten mukana. Viimeisin yhteistyö heillä oli AIG vakuutusyhtiön kanssa. Reddville onkin juuri näiden mainosyhteistöiden takia jakanut jo yli kaksi miljoonaa ilmaista tamponipakettia! Paketeissa ei siis tule mitään postimaksuja eikä velvoitteita mihinkään. Kuulostaako hyvältä?


Oma pakettini saapui postista reilu viikko sitten ja edellytyksenä ilmaisille tamponeille on se että rekisteröityy heidän sivuilleen tästä linkistä ja vastaa muutamaan simppeliin kysymykseen niin jonkin ajan päästä tamponipaketti sitten tipahtaakin postiluukusta. Joka kuukausi siis tulee uudet (muistaakseni 10 kpl) kysymyksiä joihin vastaamalla saa taas ilmaisen tamponipaketin. Ja palvelun voi keskeyttää halutessaan, eli ei vain enään vastaa kysymyksiin :) Siitä ei tule mitään seuraamuksia yms. Mutta kukapa nyt kieltäytyisi ilmaisista tamponeista. :D?

PS! Eikä tässä ollut vielä kaikki, vakuutusyhtiö AIG haluaa tarjota kaikille teille lukijoilleni täysin ilmaisen käsilaukkuturva- vakuutuksen! Klikkailkaa itsenne siis heidän sivuilleen tästä ja jättäkää yhteystietonne niin ilmainen vakuutus on teidän! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! (:

2 kommenttia: