lauantai 28. joulukuuta 2013

Elle lehden tarjous

Eilen illalla kun aloin tylsyyksissäni miettiä että pitäisikö tilata jokin lehti luettavaksi tänne kotiin koska peruutin tuossa pari kk sitten mun Cosmopolitanin tilauksen koska ne laskut mitä putoili postiluukusta eivät vaan enää sopineet mun kukkarolleni. Jos nyt ihan oikein muistan niin ne oli suunnilleen jotakin 50e / puoli vuotta tyylisiä? Tolla hinnalla odottais saavansa vähäntääkin joka numeron mukana jotain tilaajalahjoja edes :D
Jokatapauksessa, googlailin hieman ja löysin ainakin omasta mielestäni tosi hyvän tarjouksen nimittäin Elle- lehden 5kk hintaan 19,19e. Alennettu hinnasta 29,10e + kaupanpäälle tulisi vielä tilaajalahjana mineraalimeikki setti joka sisältää ison siveltimen, kaksi kappaletta luomivärejä, irtopuuterin sekä poskipunan. Ei hullumpi tarjous?


Lehden tilaus löytyy TÄÄLTÄ!
Nyt olenkin täällä eilisillasta saakka pähkäillyt että pitäisikö tuo tilata? haha tuon voisi melkeimpä pelkästään jo tilata noiden meikkien takia jossei lehdestä niin perusta mutta mun muistaakseni Elle on ihan mielenkiintoinen lehti? Täytyy myöntää etten ole sitä kovin montaa kertaa lukenut mutta nyt haluaisinkin siis jotakin ihan uutta luettavaa kun se Cosmonkin tilaus loppui enkä sitä ajatellut enään koskaan uusia. Tätä postausta kirjoittaessa tuli nyt sellainen fiilis että pakkohan tuo on tilata! Koska tuo viidentuhannen euron matkarahan arvontakin vähän kutkuttelisi, puhumattakaan tuosta 35,000,00 pääpalkinnosta minkä voi myös voittaa jos tilaa. Oon yleensä tosi tarkka mun rahojen suhteen (ette ookkaan varmaan ennnen tätä huomannut :D...?) enkä ns. tuhlaile mihinkään turhuuksiin mutta en nyt sanoisi että tässä tilauksessa mikään olisi erityisen turhaa joten taidampa tästä samantien naputella tilauksen menemään. Ja jos ei lehti sitten 5 kuukauden jälkeen niin paljon miellytä niin ainahan tilauksen voi keskeyttää. Onko täällä muita jotka lukee Elle lehteä tai ajatteli nyt tilata?

2 kommenttia:

  1. Joo ihan mielenkiintonen kyllä mutta toisaalta kun miettii niin toihan jatkuu kestotilauksena ton jälkeen ja kuinka paljon se sen tarjousjakson jälkeen sitten oikeen maksaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no se on kyllä totta. Luulisin että tuon 5 kuukauden jälkeen se kestotilaus maksaa sitten siitä eteenpäin tuon 29,10e / 5kk. Eihän sekään vielä kovin paha hinta ole mutta ainahan sen tilauksen voi sitten keskeyttää sen 5 kuukauden jälkeen :)

      Poista