keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluaatto

Mun jouluaatto alkoi sillätavalla, että heräsin 11.15 ja aloin hirveellä kiireellä tehdä aamutoimia sillä äiti ja veli oli tulossa hakemaan mua puoli kahdeltatoista koska mentiin keravalle mummin luo viettämään joulua. En ollut illalla laittanut herätyskelloa päälle koska en tosissani uskonut että nukun noinkin myöhään. No onneksi kuitenkin kerkesin tehdä aamutoimet ajoissa (pesin hampaat ja harjasin hiukset) ja sitten laitoin hieman meikkiä autossa kun oltiin ajamassa keravalle.
Ensiksi kun päästiin perille niin olikin heti jouluruuan aika mikä passasi mulle enemmän kuin hyvin sillä en ollut kerennyt syömään mitään aamupalaa. Jouluruokaan kuului perinteisesti kinkkua, perunaa, laatikoita, salaatteja, kraavilohta ja muita kaloja, + tietenkin sitä vaaleanpunaista kermavaahtoa mitä syön aina kinkun ja perunan kanssa vaikka sitä kuuluisi syödä rosollin kanssa. Haha ja en ollut ainoa joka näin tekee sillä äitinikin tekee näin joka joulu. Pääruuan jälkeen oli tietysti jälkiruoka pöytä jonka jälkeen mun maha olikin vähintään kaksinkertaistunut. :D


Kahvittelujen jälkeen tuli joulupukki jakamaan kaikille lahjat ja minäkin sain oikein kivoja lahjoja joista lisää postauksen loppupuolella :)


Jossakin välissä iltaa Japikin tuli käymään keravalla kahvittelemassa ja sitten joskus kuuden jälkeen lähdettiin ajamaan kohti kotia ja kun päästiin kotiin niin laitettiin heti ensimmäiseksi sauna päälle jonka jälkeen alettiin tutkiskella lahjoja mitä oltiin saatu :) Molemmat saatiin tosi paljon suklaata ja ollaankin täällä vedetty jo pari laatikkoa ja meinaa suklaa tulla kohta jo korvista ulos..
Mä paistoin tuossa toissapäinävä elämäni ensimmäisen joulukinkun ja pitäähän mun nyt tietenkin täälläkin kertoa että siitä tuli oikein onnistunut kinkku! Vaikka esim. J:llä olikin jossain vaiheessa omat epäilyksensä kinkun onnistumisen suhteen. :D Nyt syödäänkin kinkkua varmaan seuraavat pari päivää kun sitä tuli aika paljon. Ei oo mitään parempaa kuin perunat, kylmä kinkku ja ruskeakastike<3!
Nyt voisin esitellä osan noista mun lahjoista :)


Saatiin Japin vanhemmilta ihanat Iittalan isot pöllömukit ja mailman parhaimman tuoksuista teetä!


Lahjakortti Bodyshoppiin ja ihania suihkugeelejä.


Koruja ja meikkejä..


Ja paljon suklaata + muita herkkuja.

Tuossa oli nyt osa lahjoista mitä sain. Saatiin myös J:n pomolta sellainen iso kori mikä oli täynnä kaikkia herkkuja sekä saatiin myös patterikäyttöiset pippuri ja suolasirottimet.
Mä toivotan vielä kaikille teille lukijoille oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa ja muistakaa syödä paljon suklaata<3! :D

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat noi pöllömukit !! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin kivalta joululta♥! Ihania lahjoja:)

  VastaaPoista
 3. Nuo Bodyshopin tuotteet on niin ihania<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista