keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kiinnostaako pitkät ja tuuheat ripset?


Kaikki varmaankin muistaa Maylash ripsiseerumi arvonnan joka päättyi vähän aikaa sitten? Mikäli arpaonni ei tälläkertaa suosinut niin nyt olisi ripsiseerumista kiinnostuneille ihan huippu uutisia! Maylash seerumien oikea hintahan on 99 euroa, mutta nyt ne ovat alennuksessa 69 euroa ja tässä ei ollut vielä kaikki. Koodilla fashionsituation saatte vielä tuosta 69:stäkin eurosta 10% alennuksen!
Tämä tarjous on voimassa 10.1.2014 saakka joten tässä olisi esimerkiksi erittäin hyvä joululahjaidea vaikkapa äidille tai siskolle. Itse käytän joka ilta tuota minun ripsiseerumiani ja sen tehon kyllä huomaa! Ripset ovat kasvaneet, paksuntuneet ja jopa tummentuneetkin vaikka minulla on luonnostaankin jo suhteellisen tummat ripset.

Mun on vielä pakko jakaa tähän loppuun yksi hyvä vinkki täällä minkä bongasin ihanan Alexandran blogista! Eli siis jos haluaa taivuttaa ripsiä ja haluaa että taivutus pysyy kauemmin, niin pitäkää rautaista ripsentaivutinta kuumassa vedessä niin että rauta kuumenee ja sen jälkeen taivuttakaa ripset. Itse kokeilin tätä juuri eilen ja se toimi hyvin :) Mutta varokaa polttamasta silmiänne koska silmäluomet ovat erittäin herkät :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti