sunnuntai 8. joulukuuta 2013

mitäs sieltä kirppikseltä tällä kertaa löytyikään..

farkkupaita 3e
takki/ paita 3e
pipo 1e

paita 2,50e
korvikset 1e
Mun vaatehuone alkaa olla jo vähän liian tännä vaatteista ja kaikesta muusta joten mun pitäis kyllä päästä kirppikselle myymään joskus piakkoin ennen ku toi vaatehuone muuttuu vielä entistä sekaisemmaksi. Ihan hanurista että waltteria ei enään ole koska sinne oli aina niin kiva ja helppo mennä myymään kaikki vanhat vaatteet pois.. En tykkää yhtään niin paljon noista itsepalvelukirppiksistä kun joka ikinen tuote pitää erikseen hinnotella ja sitten sieltä kuitenkin pöllitään osa jutuista ja ne pöydätkin on aina ihan järkyttävän ylihintaisia joka kirppiksellä. Jos asuisi Helsingissä ja olisi hitusen verran enemmän teitä lukijoita niin voisi pitää sellaisen "kotikirppiksen" niinkuin joistakin blogeista olen lukenut. Maybe some day.. :)

10 kommenttia:

 1. C'moon sulla on melkein 500 lukijaa, eikö se riitä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon siis tietenkin tositosi kiitollinen teistä kaikista lukijoista mutta tarkoitin sitä että en tiedä tulisiko sinne siltikään kovinkaan moni lukija jos sellaisen järkkäisin kun asun kuitenkin järvenpäässä ja täältä järvenpäästä mulla ei ole varmaankaan kovin montaa lukijaa niin en sitten usko että toisilta paikkakunnilta asti tänne tultaisiin vaan jonkun kirppiksen takia :)

   Poista
 2. pistä tänne blogiin niit myyntiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan mulla toi blogikirppis mutta sekin on niin hankalaa aina kun ihmiset huutaa niitä tuotteita muttei sitten koskaan osta niitä :(

   Poista
 3. Kivoja löytöjä oot tehny, varsinki toi farkkupaita toimii!! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja löytöjä, toi farkkupaita on upee! Rakastuin tähän banneriin, vaikutat jotenkin tosi iloiselta näissä sun kirjoituksissa, jään mielenkiinnolla lueskelemaan vanhempiakin postauksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :> jee kiva kuulla ^^ yritänkin pitää tän blogin sellasena positiivisena että tätä ois kivempi lukea :)

   Poista