lauantai 14. joulukuuta 2013

Paketti hersecretiltä

Nyt tulee se viimepostauksessa lupaamani tuote esittely Hersecretin vaatteista mitä tälläkertaa sieltä tilailin. Tilasin kolme paitaa joissa kaikissa on avonainen selkäosa joten tilasin sinne alle sellaiset olkaimettomat rintaliivit joissa ei myöskään ole selkä osaa.


Rakastan ton paidan selkäosaa<3! Yritin löytää kyseisen paidan hersecretin sivuilta mutta se on ilmeisesti loppunut varastosta. Voin vaikka teille inffoilla sitten kun niitä taas varastoon tulee jos joku on kyseisestä paidasta kiinnostunut. Noita saa siis tuollaisena mintunvärisenä, valkoisena sekä heleän vaaleanpunaisena. Mikäli nyt ihan oikein muistan.


Tässä paidassa tykkäsin eritoten tosta helmasta kun se on takaa ja edestä pidempi mutta sivuilta lyhyempi. Plussaa myös siitä että tuolla selässä takana on tuollainen nauha joka estää ettei noi olat valahda kokoajan alas, nimittäin mulla on yksi sellainen paita jossa on myös tollainen avoin selkä jonka takia pitää kokoajan varoa ettei paita ns. valahda päältä.
Tää paita ois ihan täydellinen joihinkin pikkujouluhippaloihin! Linkki paitaan TÄSSÄ!Valitsin näemmä aika suosittuja vaatteita koska tätäkään en onnistunut sieltä enää löytämään, joten inffoan teille sitten kun tuotakin paitaa on taas heidän varastossaan :)


Kaikissa kuvissa mulla oli siis nuo huomaamattomat rintsikat alla. Pitää myöntää että olin hieman epäileväinen näiden suhteen että onko se mahdollista että nuo pysyy edes päällä, päätin kuitenkin ottaa riskin ja nuo tilata. Kun ne päälleni laitoin ja puin vielä paidan siihen päälle niin nuohan pysyivät ihan hyvin päällä. Niissä on sellainen silikoninen (?) liimaosa jonka avulla ne pysyvät päällä. Huomasin myös että paita tukee noiden päällä pysymistä mutta sitten kun paidan ottaa pois niin ne eivät pysy enään niin hyvin päällä koska mikään ei enään tue niitä. Mutta siis kukapa nyt pelkästään noi päällä missään hilluisikaan. 
En sitten tiedä että miten nuo enään pesun jälkeen pysyy päällä? Ajattelin että sitten kun pesen ne, ja jos ne ei pysy enään niin hyvin päällä, niin ostan seppälästä sellaista kaksipuolista vaateteippiä joka ei vissiin kovinpaljon maksanut. 
Todella kätevä keksintö kyllä nuo pakko myöntää! Mullakin on niin paljon mekkoja, toppeja ja paitoja missä on avonainen selkä tai missä muuten näkyisi vaikka olkaimet tyhmästi. Näissä nuo koot olivat myös hyvin kohdallaan eli jos joku on tilaamassa noita niin tilaa vain sen kuppikoon mitä normaalistikin käyttäisi. Suora linkki noihin TÄSSÄ!

Suuri kiitos vielä Hersecretille näistä ihanista vaatteista<3!

10 kommenttia: