sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Winter is here


Käytiin tänään Millan kanssa kahvilla kulmakonditoriassa ja ennen sitä päätettiin hieman kuvailla kun oli niin ihanan valoisaa ulkona (kerrankin). En tajuu miksei olla aikaisemmin käyty kuvailemassa kun asutaan tosiaan noin sadan metrin päässä toisistamme ja kummallakin on järkkärit sekä blogit.. :D Sovittiinkin että nyt aletaan käydä enemmän kuvailemassa :) Mä tykkään ihan hirveästi laittaa blogiin asukuvia mutta niitä täällä näkyy vähän liian harvoin koska ei oo ikinä oikein ketään kuka mua kuvailis.

takki kirppis / laukku veromoda / farkut Dr. Denim (superstrech) / kengät kirppis


Mitäs piditte asusta? :) Se on nyt aika tavallinen mutta yritin pukeutua vaan mahdollisimman lämpimästi eli päälle pääsi iso ja lämmin parkatakki sekä lämpimimmät kengät mitkä omistan. Huomenna haen postista yhden superkivan paketin jonka sisällön pääsen toivottavasti jo huomenissa tai viimeistään ylihuomenna esittelemään. Can't wait!

8 kommenttia:

 1. Kiva asu, varsinkin toi takki! :) Ja tykkään myös sun blogistas!

  VastaaPoista
 2. Kuvat ovat kyl aina nättejä ja selkeitä luonnonvalossa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :)! Harmi vaan että tota luonnonvaloo ei oo kovinkaa monta tuntia vuorokaudesta :/

   Poista
 3. Samaa voin kyllä sanoa että sinun blogisi on myös ihana! :3 En yleensä tykkää muotiblogeista mutta jään seuraileen :) Ja vinkkinä en löytänyt ainakaan, mistään tietoa että, kuinka vanha olet, ja mistä päin.. Niin jonnekin nurkkaan tai kuvan päälle etusivulle niin olisi mukava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! :)) joo mulla luki ne kyllä jossakin vaiheessa tuossa mutta ne on mystisesti näköjään kadonnut jonnekkin, pitääpä lisätä ne tänään takas tuohon blogin sivuun :)

   Poista
 4. Aivan ihana takki! Sopii tosi hyvin sulle :)

  VastaaPoista