tiistai 14. tammikuuta 2014

all i want to do is be more like me and less like you

Tänään koisin kymmeen asti aamulla ja heräsin siihen kun ihana auriko paistoi kaihtimien läpi. Sitten muistinkin tukkoisen nenäni ja vuotavat silmäni ja menin takaisin peiton alle vielä hetkeksi. Kun vihdoin pääsin sängystä ylös, aloin keittämään itselleni nuudeleita sekä kuumaa teetä. Siitä hetken päästä posti täti pimpotti ovikelloa ja kun menin avaamaan oven hän ojensi minulle paketin josta paljastui minulle testattavaksi lähetetty Olayn CC-voide.


Itse sain voiteen jonka sävy on fair to medium eli suomeksi sanottuna tämä on vaaleasta normaalille iholle. Kokeilin tuota heti paketin avattuani ja onnekseni sävy oli kuin tehty ihoani varten. Paketin kyljessä oli englanniksi tekstiä jota nyt tässä google kääntäjän sekä oman päättelykykyni avulla aloin kääntämään. Eli siis, tämä tuote on sävytetty päivävoide joka on ihoa ravitseva, kirkastava, kevyesti kuoriva, ihohuokosia pienentävä, ihonsävyä sekä ryppyjä tasoittava, ja hellävaraisesti kiinteyttävä. + tässä on vielä 15 suojakerroin UV säteilylle. Aika paljon voi siis yksi voide näköjään tehdä :D
Voidetta voi käyttää ihan vaan sellaisenaan iholle tai jos haluaa niin sen voi myös laittaa meikin alle. Levitin tuota koko kasvoille mutta olen tällähetkellä niin flunssassa että nenänpieleni ovat ihan punaiset ja rohtuneet, sekä silmäni vuotavat ja mulla on järkyttävän tummat silmänaluset, niin ei tämä kyllä niitä saanut kokonaan peittoon. En sitä kyllä odottanutkaan koska pitäisi olla aika ihmevoide että tän kuontalon saisi nyt ihmisen kuontalon näköiseksi.
Muuten kyllä vaikutti ihan hyvälltä tämä CC- voide ja se pääsikin nyt niiden meikkien joukkoon mitä käytän. Mulla on nimittäin kaksi koria meikeille. Isompi kori on niitä meikkejä varten mitä en juuri käytä tai käytän harvoin, ja pienempi kori on mun niinsanottu arkimeikkikorini jossa on kaikki perusmeikit joita käytän joka kerta kun meikkaan.
Tää voide on siitä hyvä että se peittää yhtähyvin kuin meikkivoide mutta käytännössähän se ei sitä ole, joten ajattelin että silloin kun lähden käymään jossakin mutten jaksa meikata niin laitan vaan tätä voidetta. :) Jos joku tästä nyt kiinnostui niin tämä voide tulee virallisesti markkinoille helmikuussa. :)


Sitten seuraavaan asiaan nimittäin ostin tuossa jokunen aika sitten prismasta tuollaisia veetin kasvo vahaliuskoja kun kaveri näitä suositteli. Näillä saa tosi kätevästi nimittäin kulmakarvat ojennukseen. Kyllähän se ainakin omasta mielestä aika paljon sattuu mutta kauneudestahan pitää kärsiä! Tossa paketissa on vaan se huono puoli että noita putsausliinoja tulee huomattavasti vähemmän tossa paketin mukana kuin noita itse vahaliuskoja. Itse kun käytän tavallisesti vain yhden liuskan kerrallaan koska leikkelen sen moneen osaan niin se riittää juuri hyvin yhdeksi kerraksi. Toi vaha on kyllä sellaista tahmaa ettei mitään rajaa.. Tänään taas kun käytin noita niin vahingossa pudotin yhden liuskan mun käsistä ja se tarrautui sitten mukavasti peiliin kiinni ja ai että sitä sai hinkata siitä pois... :D


Siinä muuten vielä pari uutta bikinin yläosaa mitkä löysin molemmat pari euroa kappale kirpparilta viimekerralla. En niitä siitä syystä viimepostauksessa esitellyt että nuo molemmat oli pesussa juuri silloin kun otin kuvia postausta varten. Noi on tosi kivat sitten kesällä vaikka normaalin mustan alaosan kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti