torstai 9. tammikuuta 2014

Dear boys, if you don't look like Calvin Klein models don't expect us to look like Victoria's Secret angels.

Mulla alkoi koulu tänään kahdeksalta ja kun heräsin ja katsoin kelloa niin se näytti puoli yhdeksää. Damn.. Ajattelin että pidän sitten vähän omaa lomaa ja ompelen poissaolonkorvaustyön kouluun sekä ottelen kuvia. Sekä tietysti syön läjäpäin suklaata jossain siinä ompelun ja kuvien ottamisen yhteydessä.


Ainiin ja alakerran naapurit, jos luette tätä (mitä luultavasti ette tee) niin pahoittelut siitä että kävelin täällä tunnin verran korkkarit jalassa.

Mekko kirppikseltä / korkkarit h&m

Innostuin laittamaan ehkä vähän turhan monta kuvaa, ajattelen aina että "tää on nyt vika kuva", ja sitten kun selaan kuvia niin "no laitan nyt vielä tänkin", "ja tänkin.."

Ja tämän topin ompelin:


Oon halunnut tuollaista toppia nyt pari kuukautta mutten kuitenkaan halua maksaa parista kangaspalasta mitään neljääkymppiä niin päätin sitten tehdä tuollaisen topin itse. Ja ainakin sain juuri oikean kokoisen kun tein kaavatkin itse. Mitäs pidätte? :)

9 kommenttia:

 1. Oot tyrmäävä ja toi toppi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. En sano tätä pahalla, mutta eikö noi kuvat (tai lähinnä toi sun mekkos) oo vähän liian paljastava? Ei sillä, etteikö tollasta kroppaa kehtaa esitellä, mutta mitähän mieheski sanois noista kuvista. Ite en ainakaan tykkäis jos sun miehes oisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo myönnettäköön että toi mekko on omastakin mielestä vähän liian paljastava ja kuvia ottaessa sitä saikin yläosasta olla kokoajan vetämässä ylöspäin ja helmasta alaspäin... Taitaa siis olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun otan kuvia tuo mekko päällä :D

   Poista
  2. Laitat ens kerralla jotkut legginsit alle ja sit joku bolero ni tulee parempia kuvia:D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kiitti! itekki tykkään siit tosi paljon :) vois kyl olla vaan vähän pidempi.. :D

   Poista