keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kilokaupalla suklaata

Eilen koulun jälkeen kävin ruokakaupassa ja kassalla ollessani ihmettelin kun joku nainen kantaa yli päänsä pituista pinoa suklaa ja karkkirasioita. Sitten huomasinkin kyltin jossa luki että kaikki joulu karkit / suklaat oli alennettu 1e / rasia. Samantien menin sitten hamstaamaan muutaman rasian ja tänään koulun jälkeen käytiin Annin kanssa molemmat siellä kaupassa ja kummatkin ostettiin muutama rasia. Nyt ei pitäis suklaa loppua hetkeen kesken!

Nam<3!  
Kävin yksi päivä kotikotona auttamassa äitiä tietokone jutuissa kun mä oon ilmeisesti tää meiän perheen tietokone nero. Läheteltiin hieman sähköposteja + muita juttuja liittyen kissoihin. Äitini nimittäin meinaa tuossa keväällä teettää meiän Ruusu kissalla pentuja :) En milään malttaisi odottaa että pääsee leikkimään söpöjen pikkukisujen kanssa <3 Pennuille on jo isäkin tiedossa ja hän on oikein komea ja valtavan kokoinen kollikissa :) Pennuista tulee mitä luultavimmin mustia, kilpikonnavärisiä ja oransseja. (Vaikka oikeastihan se väri on punainen mutta niille jotka ei ole niin eläin ihmisiä niin punainen kissa saattaa kuulostaa hieman oudolta).
Sain äitiltä ihanan Pentikin lahja tsydeemin jossa tuli mukana kaksi glögi /kuumajuoma lasia, supersöpöjä lusikoita sekä alusta laseille.


Ei kyllä vois olla enään yhtään enempää mun tyylisiä nuo :) Thanks mom <3!

4 kommenttia: