perjantai 17. tammikuuta 2014

Pari uutta vaatetta Hersecretiltä

Nyt kun oon viimeaikoina alkanut postailemaan lähes joka päivä niin eilen kun oli postaus vapaa päivä niin oli jotenkin outo fiilis ja tuntui että nyt on kyllä joku juttu tekemättä :D Mua muuten kiinnostaisi kuulla että haluatteko te lukijat lukea postauksia joka päivä vai parin päivän välein niin kuin ennen? Joka päiväisissä postauksissa höpötän vähän enemmän kaikkea mun elämästä ja mitä oon tehnyt milloinkin, mutta jos postaan harvemmin niin ne postaukset ovat sitten ehdä laadullisesti parempia eikä niissä ole niin paljoa turhaa löpinää? Mielipiteitä olisi kiva kuulla tästä asiasta :) Itse tykkään postailla päivittäin mutta jos te että niinkään jaksa lukea sitä turhaa löpinää niin sanokaa ihmeessä niin postailen sitten taas vähän harvemmin ja ns. laadukkaampia juttuja.

Nyt sitten tämän postauksen asiaan, eli Hersecret.fi:ltä saamaani pakettiin. Muutama viikko sitten kun kärsin taas pahemman laatuisesta vaatekriisistä, päätin että nyt alan hankkimaan enemmän hyviä ja käytännöllisiä perus paitoja. Mulla kun on farkkuja oikeasti ihan liikaa enkä edes kehtaa tunnustaa monetko farkut omistan, mutta hyviä yläosia saa aina etsiä vaatekaapista kissojen ja koirien kanssa. Nyt onneksi sain kaksi uutta kivaa paitaa lisää niin luulisi että paitakriisi vähän helpottaisi.


Tossa paidassa kivana yksityiskohtana on nuo napit toisella puolella helmassa. Toi on ihanan rento löllöpaita mutta jos siihen lisää jotakin kivoja asusteita niin se käy vaikka ihan baaripaidastakin. Paidan löydät TÄSTÄ!


Nyt kun tuli nää kunnon pakkaset tänne eteläsuomeenkin niin tää neule tulee enemmän kun tarpeeseen! Neuleen löydät TÄSTÄ!


Paketissa tuli myös pienenä yllärinä mukana ylläoleva käsi koru ! :) Korun löydät TÄSTÄ!

Mitäs piditte tänkertaisista Hersecretiltä saamistani tuotteista? :) Iso kiitos vielä Hersecretille näistä<3!

2 kommenttia:

  1. Ootko muuten koskaan tilannut alusvaatteita Hersecretiltä ? mietin vain että miten koot vastaa esim h&m kokoihin ? ja onko minkä laatusia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran tilasin yhdet alushousut ja ne vastasi aikalailla h&m:n kokoja :) Rintsikoista en osaa sanoa :/

      Poista