torstai 2. tammikuuta 2014

Self made

Puhuin jokunen aika sitten täällä blogissa siitä että teen koulussa korsettia ja aion sen sitten täällä esitellä kun se on valmistunut. Tänään sain sen valmiiksi ja otin siitä kuvia. Koulussa työnä oli siis korsetti mutta itse kutsuisin tuota topiksi sillä tuossa ei ole korsetin nyörejä vaan vetoketkju, eikä tuossa ole myöskään niitä jäykkiä luita ommeltu kiinni, vaan niiden tilalle ompelin sellaista tukevaa nauhaa joka pitää tuon ns. ruodussa mutta ei tee siitä läheskään niin jäykkää kuin normaalista korsetista.
Kaavoitin tuon siis itse ihan alusta loppuun joten sen pitäisi olla juuri oikean kokoinen. Se on myös tehty ihan vartalonmyötäisesti jonka takia kuvissa joissa se ei ole minulla päällä, se ei oikeen pääse edukseen. Otin kuitenkin kuvia myös päälläkin jotta siitä saisi paremman kuvan. Ja varmasti tulette näkemään tuon vielä useissa kuvissa mun päällä :)


Kauhee ku salamalla otetuista kuvista tulee huonoja. No minkäs teet kun pääsee koulusta vasta silloin kun on jo pimeää. Värjäsin muuten tossa lomalla hiukseni mustiksi kuten kuvista voi huomata :) Mitäs tykkäätte topista ja uusista hiuksista? :)

4 kommenttia: