tiistai 21. tammikuuta 2014

Sisustusjuttuja ja kuulumisia

Tänään oli koulussa lyhyt päivä kun pääsin jo kahdeltatoista. Lähdin polkemaan suoraan koulusta kohti keskustaa ja näkemään Millaa taas pitkästä aikaa. Ei ollakkaan taidettu koko vuonna vielä nähdä. Käytiin kahvittelemassa ja vaihdettiin kuulumisia jonka jälkeen käytiin vielä kirppiksellä josta löytyi pari kivaa sisustusjuttua :)


Otettiin molemmat kuumat kaakaot sekä perinteiset kanafetakolmiot. Yritin kerran tehdä noita kanafeta kolmioita kotona mutta ei kyllä maistunut läheskään yhtä hyviltä ne mun tekemät.. Mikäköhän siinä on että ravintoloissa ja kahviloissa kaikki maistuu aina paremmalta kuin itse tehtynä...

Löysin kirppikseltä kaksi eri säilytyslokeroa molemmat vain 3 euroa kappale!


Ikean lokerikon laitoin makuuhuoneen vaatekaappiin ja täytin sen alusvaatteilla, bikineillä bandeauilla ja sukilla. Nyt sentään löytää tuolta kaapista jotakin kun ennen tän lokerikon löytymistä toi koko alusvaate hylly oli ihan sekaisin.


Toisen lokerikon sai kätevästi roikkumaan vaatehuoneeseen ja sen täytin mun korkkareilla, baarilaukuilla ja muilla yksittäisillä jutuilla.

Mä alan nyt katsomaan pari jaksoa walking deadia netistä sekä syömään hedelmiä kun oon tosiaan karkkilakossa nyt siihen ulkomaanmatkaan asti. Saa nähä miten sujuu tämä karkkilakko vai sujuuko ollenkaan. Veikkaan kyllä jälkimmäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti