keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi kihartimeni


Saanen esitellä mun uuden superhyvän kihartimeni. Se on Remingtonin Pearl Pro Curl ja se on hieman paksumpi kuin edellinen kihartimeni ja olenkin jo kauan halunnut paksumpaa kiharrinta. Toi lämpenee tosi nopeasti eli kun johdon pistää seinään niin 30:nen sekunnin päästä se on jo lämmennyt haluttuun lämpötilaan. Tuossa voi itse säädellä lämpötiloja aina 210 asteeseen asti. Hiusta ei tarvitse myöskään pitää kihartimessa kuin kymmenisen sekuntia niin se on jo kihara.


Kihartimessa on todella pitkä johto jonka ansiosta pystyn vaeltelemaan ympäri olohuonetta samaan aikaan kun kiharran :D Ennen jouduin jumittamaan aina siinä peilin edessä koska vanhan kihartimen johto on niin lyhyt. Kihartimen paketissa tulee myös mukana sormikas sitä varten ettei vahingossa polttaisi sormiaan kihartaessa joka ainakin mulle on käynyt tosi monta kertaa. Mukana tulee myös kätevä pussukka jonne kihartimen voi laittaa heti kiharruksen päätteeksi.
Tätä kiharrinta ei vaan voi ylistää tarpeeksi! Ja tälläiset kiharat sillä tulee:


Uusivuosi meni kahdestaa siskoni kanssa ajellen sekä loppuillasta mentiin rt:seen. Olin ihan yllättynyt miten täynnä se oli ja jouduttiin jopa jonottamaan sinne ensimmäistä kertaa!

Huomenna se ois sitten taas karu paluu arkeen ja koulunpenkille. Onneksi huomenna on jo torstai vaikka nyt tuntuukin ihan sunnuntailta... 

2 kommenttia:

 1. Toi on kyl tosi hyvä kiharrin! Tykkään kans Remington Pearl Wandin kapeammasta kihartimesta,mutta viime aikoina tuon paksumman kihartimen laineikkaampi lopputulos on miellyttäny mua enemmän. Ja oi että, miten kauniit hiukset sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep toi on tosi hyvä :)! itekkin haluisin vielä just sen remingtonin ihan kapean kihartimen niin sit ois ainakin kihartimia joka lähtöön ;D
   ja kiitos paljon<3! :)

   Poista