torstai 13. helmikuuta 2014

Ihana ystävänpäivälahja

Virallisestihan se ystävänpäivä on huomenna mutta en vielä tiedä postaanko huomenna koska ajattelin viettää ystävänpäivän, keidenkäs muidenkaan kanssa kuin kavereideni :) Joten siksi toivotankin jo nyt oikein ihanaa ystävän päivää teille kaikille ♥!
Mua odotti tänään postissa pieni ystävänpäivä ylläri paketti joka oli kyllä enemmän kuin mieluinen. Ja tarpeellinen!


Mun vanha hiuslakka kerkesikin juuri loppua joten tämä tuli juuri sopivasti. Hiuslakka on Id- Hair merkkinen ja sitä saa ostettua parturi-kampaamoista. Hintaa lakalla on 19 euroa joten odotukset oli siis aika korkealla. Eikä kyllä tullut pettymystä sillä tällä saa todella tuuhean kampauksen joka myös pysyy. Innostuin vähän tupeeraamaan hiuksia tämän sekä kuivashampoon avulla ja nyt istun täällä sohvalla kirjottamassa tätä postauksta hiukset melkein pystysuorana ylöspäin osoittaen :D Haha no ei nyt kuitenkaan mutta on nää kyllä tosi tuuheat. Mun tätä edellinen lakkahan maksoi siis euron saiturinpörssistä joten en ala edes vertailemaan näitä kahta lakkaa kun varmaan on sanomattakin selvää kumpi on parempaa :D Plussaa myös supersöpöstä lakkapullosta! ♥

Huomenna alkaakin mun hiihtoloma ja lauantaina lähdetään Japin kanssa kohti Flamingo spata ja siellä vietetään lauantai ja mennään hotelliin yöksi ja tullaan sunnuntaina sitten takaisin kotiin :)

2 kommenttia:

  1. voisitko tehdä meikkipostauksen? :) kerrot meikeistäs, ja kuva kuvalta meikkaat itteäs? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm joo pistetään harkintaan :) oon muistaakseni joskus tainnut tälläisen postauksen tehdä mutta kai sen voisi uudestaankin tehdä kun siitä on jo niin kauan aikaa :)

      Poista