maanantai 31. maaliskuuta 2014

i'm drifting away, wave arfter wave


Tuo waves biisi on yksiä tän hetken ehdottomia lemppari kappaleita ♥ Tulee jotenkin ihan kesäfiilis kun tuota kuuntelee :)

Voisin tässä postauksen alussa nyt kertoa ihan pikaisesti vähän viikonlopun kuulumisia sekä tulevaisuuden suunnitelmia. Perjantaina olin vaan rennosti kotona koko illan katsoen telkkarista kumman kaata ja muita hömppäsarjoja. Lauantaina käytiin Japin kanssa elokuvissa katsomassa korso niminen leffa. Ei ollut mikään erityisen hyvä.. Leffan jälkeen J lähti moikkaamaan kavereita ja mä menin äitini kanssa kaupoille ja käytiin samalla kiinalaisessa. Illalla sitten Anni tuli meille ja juotiin parit ja mentiin baariin, ei jaksettu olla siellä kuin vähän yli yhteen mutta ihan hyvä vaan niin sunnuntaina pystyi sitten tekemään muutakin kuin vaan koomaamaan sohvalla peittojen alla :D

Siinä nyt lyhyt katsaus mun viikonloppuun ja ajattelin myös kertoa hieman tulevaisuuden suunnitelmistani kun en niistä hirveämmin täällä ole viimeaikoina puhunut. Saan siis (ainakin toivottavasti..) paperit nyt touko-kesäkuun vaihteessa ja musta tulee siis virallisesti vaatetusompelija. Se ei kuitenkaan ole koskaan ollut mun mikään unelma ammatti joten hain tuossa viikonlopussa yhteishaussa jatko opiskelemaan. Pienestä pitäen olen tykännyt piirrellä vaatteita ja olen aina halunnut työskennellä muodin parissa. Joten hain yhteishaussa opiskelemaan Tikkurilan metropolian vestonomi linjalle. Siitä voi sitten erikoistua eri vaatetusalan ammatteihin ja itse haluaisin vaatesuunnittelijaksi tai stylistiksi. Kouluun piti tehdä kolme eri ennakkotehtävää ja tein ne nyt vähän viimetingassa tässä viikonlopun aikana joten saa nyt nähdä pääseekö niillä mihinkään. Tuo vaatetuslinja on muutenkin vissiin toisiksi suosituin naisten linja heti kosmetologin jälkeen joten ei kyllä yllättäis yhtään jossen nyt ekalla hakukerralla vielä pääsisi.  Jos en tuonne kouluun pääse niin se ois sitten ainakin vuosi töitä edessä. Luultavasti vaatekaupassa tai muussa vastaavassa. 
Olisi kiinnostavaa kuulla että onko siellä ketään joka opiskelee tuolla tikkurilan metropoliassa? :) 


Kun käytiin lauantaina siellä kiinalaisessa äitin kanssa niin mä tilasin friteerattua kanaa ja riisiä ja äiti tilasi seesamikanaa ja riisiä. Mun piti tietty myös maistaa tuota seesamikanaa ja se oli kyllä tosi hyvää! Vaikka ei siinä oikeestaan muuta eroa ole tuohon friteerattuun kanaan kuin että siinä on mukana seesaminsiemeniä ja tuo kuorrute ei ole ehkä niin paksu.
Jälkkäriksi otettiin tietenkin sitten friteerattua banaania ja vaniljajäätelöä ♥


Sitten voisin vielä esitellä kolme uutta kirppis ostosta joista kaksi onkin jo vilahtanut mun päällä aiemmissa postauksissa. Vaatteiden hinnat pääsi nyt unohtumaan kun niiden ostosta on jo vähän aikaa mutta tuo paita on siis alunperin h&m:stä, mekko Bershkasta ja topin alkuperästä en ole varma.


Ajattelin että voisin ehkä laittaa tuon keltaisen mekon blogikirppikselle myyntiin koska jotenkin toi väri ei yhtään mun mielestä sovi mulle? En tiiä mistä johtuu mutta ehkä se sopisi paremmin jollekkin siellä ruudun toisella puolella. :D Sanokaa ihmeessä jos ootte tosta kiinnostuineita niin laitan sen blogikirpparille :)

Nyt meikä menee kokkailemaan täytettyjä paprikoita koska J varmaan tulee kohtapuoliin töistä ja mullakin alkaa olemaan jo aika kova nälkä :)

8 kommenttia: