torstai 27. maaliskuuta 2014

Toluna.com

Rekisteröidyin noin viikko sitten palveluun nimeltä Toluna.com. Tolunassa voi vastata erilaisiin kyselyihin, kerätä toluna pisteitä itselleen, osallistua kilpailuihin, tehdä omia kyselyitä, saada tuotteita testattavaksi jne. Itse olen osallistunut nyt noin seitsemään lyhyeen kyselyyn (alle minuutti per kysely) ja minulle on kertynyt kyselyista reilut 1500 pistettä. Pisteillä voi sitten ostaa erilaisia asioita ja osallistua kilpailuihin. Esimerkiksi 25000 pisteellä voi lunastaa itselleen 10 euron lahjakortin verkkokauppa.comiin, 55000 pistellä taas 20 euron lahjakortin Ikeaan jne... Ja nuo kyselyt tosiaan on tosi lyhyitä eikä niissä tarvitse tietää mitään. Itse ajattelin nyt vastailla oikein urakalla noihin kyselyihin ja lunastaa sitten noita Ikean lahjakortteja nimittäin oon nyt jo pari kuukautta himoinut sellaista ihanaa tekolampaan taljaa mitä ikeassa myydään.
En tiedä että miten en ole aikaisemmin kuullut tästä Tolunasta vaikka sillä on facebookinkin kautta jo yli 116000 tykkääjää. No parempi nyt myöhään kuin ei milloinkaa.


Yllä hieman esimerkkejä että minkälaisia lahjakortteja siellä on lunastettavissa.

Eli mikäli teillä on hieman joutoaikaa vastailla kyselyihin (itse teen tätä silloin kun on tylsää) ja haluatte osallistua kilpailuihin, lunastaa lahjakortteja sekä testailla tuotteita niin käykää rekisteröitymässä TÄSTÄ! Rekisteröityminen oli helppoa ja nopeaa ja kun on rekisteröitynyt niin sitten pitää käydä sähköpostissaan klikkaamassa varmistuslinkkiä ja sitten pääseenkin jo vastailemaan kyselyihin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti