torstai 3. huhtikuuta 2014

Eteisen uusi penkki

Käytiin tossa noin pari viikkoa sitten Millan kanssa pyörähtämässä tossa meidän lähellä olevassa kierrätyskeskuksessa ja siellä mun silmiini osui 25 euroa maksava söpö penkki joka olisi ihan täydellinen meidän eteiseen. Käytiin se sieltä sitten seuraavana päivänä Japin kanssa ostamassa ja tingittiin vielä se femma siitä pois niin hintaa tolle ei jäänyt kuin vaivaiset 20 euroa. Oon jo pidemmän aikaa halunnut meidän eteiseen jotain tollasta penkkiä jossa voisi istua ja pukea kenkiä ja tossa on myös tosi hyvin säilytystilaa kaikille mun miljoonille kengille jotaka aina lojuu eteisessä hujan hajan. En ole vielä ihan varma vaihdanko nuo verhot tuosta joihinkin toisiin vai en.. Mitä mieltä olette?


Sitten mennäänkin ihan toisenlaiseen asiaan nimittäin miesten ihonhoito tuotteisiin. En ole varma olenko blogihistoriani aikana kertaakaan puhunut täällä miesten ihonhoidosta mutta kerta se on ensimmäinenkin! Multa kysyttiin että haluaisiko Japi kenties testata uuden kotimaisen Isäntä -tuotemerkin ihonhoitotuotteita ja kysyin sitten herran mielipidettä ja näytin pitkää listaa tuotteista. Hetken mietittyään J sanoi suunnilleen näin "noo voisinmä ton suihkugeelin ottaa".... Miehet.. Jos keltä tahansa naiselta kysyttäisiin että haluaako ilmaisia ihonhoito juttuja niin vastausta ei varmaan tarvitsisi kauaa miettiä :D No suihkugeeli tuli postista tuossa parisen viikkoa sitten ja on kyllä ollut oikein mieluinen koska koko purkki on jo melkein tyhjä. J myös sanoi ruokakaupassa ollessamme että voisi ostaa sitä lisää koska se oli niin hyvää. Hintakaan sillä ei ole kuin kolme euroa.


Kotimaisia Isäntä sarjan tuotteita voi ostaa kaikista päivittäistavarakaupoista. Suihkugeelin lisäksi tässä sarjassa on mm. käsivoide, tehokosteuttaja, kasvovoide sekä parranajovoide.

Meikäläisellä on huomenna viimeinen päivä työssäoppimisesta jäljellä joka tarkoittaa sitä että maanantaina olisi paluu takaisin koulupenkille.. En haluaisi edes nähdä sitä listaa kaikista suorittamattomista jutuista jota mulla on kesken koulussa. Tästä viimeisestä kuukaudesta siellä tulee siis aika mielenkiintoinen kun pitää tehdä kaikki keskeneräiset jutut valmiiksi ennen kesää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti