tiistai 29. huhtikuuta 2014

Latest shopping

Tässä ois nytten se lupaamaani ostospostaus viimeaikaisista kirppislöydöistä :)! Oon nyt yrittänyt kovasti hamstrata kaikkia ihania kesätoppeja ja löysinkin pari kivaa yksilöä sunnuntain kirpparireissulta.

Mangon lyhyt toppi 1e
Veromodan toppi 2e
Kiilakorko saappaat 10e

Sellasia ostoksia tälläkertaa :) Mitäs piditte? Noi kengät on ihan täydelliset ens syksyksi, vaikka siihen onkin jotain melkeen puol vuotta vielä aikaa... Miks se on aina niin että talvella löytää kesävaatteita ja kesällä talvivaatteita? Ja sitten ne vaatteet hautautuu johonkin kaappien uumeniin eikä niiden olemassaoloa enään muista sitten kun niitä voisi alkaa käyttämään.


Mun ruokavalio on viimeiset kaksi viikkoa näyttänyt aika salaatti ja lihapainotteiselta. Oon jättänyt nyt melkein kokonaan perunan, riisin ja pastan pois. Ja ei en ole ryhtynyt miksikään karppaajatädiksi vaan ajattelin nyt kokeilla tälläistä pientä ruokavalion muutosta ja suoraansanottuna olo tuntuu paljon virkeämmältä kun syön nyt paljon enemmän kasviksia ja hedelmiä. Oon myös parin viikon aikana onnistunut tällä uudella ruokavaliolla pudottamaan reilut kaksi kiloa vaikka olenkin syönyt ihan yhtäpaljon herkkuja kuin aina ennenkin! En kuitenkaan halua olla liian tarkka tässä syömisessä ja lipsumisia saa toki välillä olla, esim viimeviikolla söin perunaa ranskalaisten muodossa.
En tiedä että kauanko ajattelin olla ilman perunaa, riisiä ja pastaa, meen nyt ihan fiilispohjalta että sitten jos alkaa salaatin puputtaminen kyllästyttää niin voin ihan hyvin kyllä palata vanhaankin ruokavalioon. Tää miinus pari kiloa on kylläkin aika hyvä motivaatio joten kyllä mä luulen että jaksan aika kauan tätä "diettiä".

Ps. Käykäähän osallistumassa vielä tuohon pari postausta taaksepäin olevaan ripsiseerumiarvontaan! Arvon voittajan tämän viikon lopussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti