sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lauantai Indiedayssin blogitapahtumissa

Hellurei ♥ Eilen lähdin vähän kahden jälkeen junalla kohti Helsinkiä ja Indiedayssin päivätapahtumaa. Saavuin paikalle hieman kolmen jälkeen ja päivätapahtuma loppuikin sitten neljän aikaan. En tuolla päivätapahtumassa kauheasti kerennyt kuvailemaan mutta sain mä muutaman otoksen kuvattua.


Päivätapahtuma järjestettiin upeassa ravintola sipulin talvipuutarhassa ja ajattelin ensiksi että miten oikeen löydän tuonne koska en yhtään tunne sitä osaa Helsingistä mutta en kääntynyt kertaakaan edes väärästä risteyksestä tai mitään vaan löysin suoraan perille! Aika hyvin järvenpääläiseltä ;D haha noei.


Kiertelin siinä sitten aikani erilaisia kojuja ja join samalla siideriä. Kävin mm. hiusväri analyysissä ja se nainen oli aika kauhistunut nähdessää mun juurikasvun :D Joo voisihan tän reuhkan ehkä lähiaikoina toki värjätäkkin kun on päässyt taas vähän unohtumaan. Mulle suositeltiin lilaa hiusväriä mutta sanoinkin että taitaa olla hieman liian radikaali ratkaisu vaikkakin sellainen tumma lila sopii mulle ihan hyvin kun mulle joskus sellainen on ollut.

Hieman ennen neljää lähdin sitten käppäilemään Suvia vastaan kamppiin. Molemmilla oli huutava nälkä joten kierreltiin varmaan puoli tuntia kaikkia ruokapaikkoja mutta kaikkialla oli niin täyttä niin päädyttiin sitten raxiin..


Tuumattiin siellä sitten että täällä voisi käydä seuraavan kerran sitten taas kymmenen vuoden päästä koska ensinnäkin meidän pöytä oli ihan likainen, vieruspöydässä oli jotain mölyapinoita jotka jouduttiin poistamaan ravintolasta, buffetti oli suht kallis verrattuna ruuan laatuun jne. Kun käytiin Japin kanssa silloin flamingon raxissa niin se oli jostain syystä paljon parempi!
Istuttiin sitten jokatapauksessa siellä ainakin pari tuntia ja juoruiltiin viimeaikojen kuulumiset läpi sillä ei oltu nähty taas vähään aikaan ja juttua kyllä riitti!
Vähän ennen seitsemää lädettiin sitten kävelemään kohti Tivolia ja siinä oven edessa olikin jo aika iso jono seitsemän aikoihin. Sitten kun päästiin sisään niin haettiin juomista ja syömistä ja mentiin istumaan sohville.


Ajateltiin Suvin kanssa että oltaisiin jääty kymmenen jälkeen sinne tivoliin vielä hieman tanssimaan mutta oltiin jo molemmat niin poikki (ja mulla oli valkkari ja Suvilla punkku puollo kainalossa... :D) joten lähdettiin sitten suosiolla vaan kotiin. Kun oltiin kävelemässä narikkaan niin törmättiin Enniin ja hänen siskoonsa ja menin sitten heidän kanssa samaa matkaa junalla takaisin Järvenpäähän :)

Oli tosi kiva päivä ja ilta ja mun puolesta näitä tapahtumia voisi olla useemminkin! Vaikka sanoinkin siinä suville että jos näitä olisi joka viikko niin saattaisin painaa aika monta kiloa enemmän kuin nyt sillä noissa tulee syötyä ja juotua aina niin paljon. Harmittaa kun unohdin ottaa kuvat vadelmapannacotasta ja brownieista joita tuli syötyä kanssa aika monta :D

Iso kiitos taas Indiedayssille superkivoista pippaloista! Mulla ainakin oli kivaa :D!

6 kommenttia:

 1. Vau miten kiva tapahtuma, harmi kun jäi minulta taas väliin! Jos ens kerralla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep tuolla oli kyllä tosi kivaa! kannattaa ihmeessä tulla ensi kerralla :)!

   Poista
 2. Äh harmi ettei ehditty tavata tuolla blogitapahtumassa! :(

  VastaaPoista
 3. en mäkään muistanut kuvata pannacottaa, se oli tosi hyvää! :D

  VastaaPoista