lauantai 19. huhtikuuta 2014

the meaning of life is to give a life a meaning

Päätin torstaina pitää meillä pienen tyttöjenillan koska perjantai oli vapaapäivä ja en ollut taas vähään aikaan päässyt kavereiden kanssa ulos tuulettumaan. Oli kyllä tosi hauskaa ja kavereiden näkeminen piristää aina!

Itsetehtyjä valkovenäläisiä ♥

Meitä oli paikalla neljä tyttöä vaikka se kuulostikin varmaan enemmän neljältäkymmeltä koska alkoholikin liittyi asiaan niin äänenvoimakkuus saattoi hieman nousta :D Fiilisteltiin vähän vanhojen ysäri biisien tahtiin ja tanssittiin mm. mambo number 5:n ja muiden biisien tahtiin. Siinä sitten jossai vaiheessa sain kuningasidean että meiän pitää kokeilla mun kameran videotoimintoa ja kuvata oma harlem shake video! En nyt kuitenkaan ajatellut sitä videota täällä jakaa ja kaveritkin sanoi mulle että "Sofia tää video ei sitten löydy huomenna aamulla sun blogista", joten what you gonna do :D

Kaulakoru Pieces / toppi itse tehty

Joskus kello yhdentoista jälkeen alettiin sitten vielä vähän laittautumaan ja Anniina joka oli ainoa selvinpäin oleva, heitti sitten mut, Tuulin ja Rosan autolla Järvenpään keskustaan. Tälläkertaa ei jaksettu mennä RT:seen vaan päätettiin vihdoin kokeilla jotain muutakin paikkaa ja päädyttiin sitten Coronaan. Vaihtelu kyllä virkisti ja oli ihan kivaa olla välillä vähän "aikuisemmassa" baarissa. Tanssittiin siellä mm. jonkun keski ikäisen naisen kanssa cheekin ja JVG:n tahtiin ja kun tuli cheekin timantit on ikuisia niin tämä nainen esitteli meille sitten sen kymppitonnin kihlasormusta. :D Heh.
Jossain kahden maissa mun silmät alkoi jo lupsua kiinni ja se musiikkikin alkoi olla vähän sellaista suomipoppia joten päätettiin sitten lähteä talsimaan kotia kohti :D

Eilinen meni sitten vaan lähinnä lagaillessa ja oli pakko katsoa heti herättyäni netistä Game of thronesin uusin jakso, oon nimittäin ihan koukussa siihen sarjaan! Ennen jakson katsomista tein kuitenkin itselleni kulhollisen salaattia :)


Eilen sitten vähän päivemmällä lähdettiin Japin kanssa hieman ajelemaan ja päätettiin käydä kävelemässä vähän Järvenpäähän tulleessa tivolissa. Japi kävi ostamassa meille kaksi kerta lippua ja mentiin mailmanpyörään hieman ihastelemaan maisemia. Vaikkakin ekalla kierroksella olin siellä ylhäällä aika kauhusta kankeana sillä mulle on tullut joku mukava aikuisiän korkeanpaikankammo... Kun se oli pari kertaa pyörinyt ympäri niin pystyin sitten vähän rentoutumaan ja nauttimaan maisemista :)

Korkattiin myös tämän kesän ekat jätskit meidän partsilla ja kyllä noi ässämixit on aina vaan yhtä hyviä ♥


Ihanaa viikonloppua kaikille ♥ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti