perjantai 18. huhtikuuta 2014

Tuotearvostelu: Lumenen express nail polish remover

Nyt tulee se lupaani tuotearvostelu tuosta Lumenen uudesta kynsilakanpoistoaineesta. Olen tätä nyt kerran vasta kokeillut mutta lupaavalta vaikuttaa!

Hinta 9,90e

Tämä tuotehan toimii siis kaikessa yksinkertaisuudessaan siten että tuonne purkissa olevaan pieneen reikään laitetaan sormi, pyöritellään sitä siellä parin sekunnin ajan ja tadaa kynsilakat on pois! Mulla kesti siis ehkä noin minuutti putsata kummankin käden kynsilakat pois joten tää on kyllä miljoonakertaa parempi tuote kuin perus kynsilakan poistoaineet. Tämä poistaa hyvin myös erilaiset efektilakat ja hilelakat mutta sitten pitää vain pyöritellä sormea hieman kauemmin kuin normaalisti.
Tässä on vaan se miinus että jos sulla on kynsinauhat tai kynsien ympärykset vähänkään haavoilla niin se muuten sattuu sitten aivan hemmetisti koska sitä ainetta menee sitten niihin haavoihin. Ja minä kun aina pureskelen kynnenympäryksiä jos mulla on esim. stressiä tai olen muuten vain tylsistynyt. Kynsilakat lähti helposti ja nopeasti pois mutta kyllä se myös sattuikin. Toisaalta, kuka käskee aina pureskelemaan niitä kynnenympäryksiä :D

Kun olin ottanut vanhat lakat pois niin piti tietenkin lakata pari kerrosta ihan uutta lakkaa ja vitsi että rakastuin tähän mun uuteen Lumenen hilelakkaan, se on ihan ylimageeta! Vai mitä mieltä olette?

Lumene Gel effect, sävy 17 Glistering Sea

7 kommenttia:

 1. itselläniki on toi Lumenen Express Remover, ja täytyy sanoa että hyvä on :) ainoa miinus on, että jos sulla on jotain ihan hile\glitter lakkaa(niiku tos vikas kuvas) kanttii käyttää ehkä folio\pumpuli tekniikkaa et ne saa pois. Tosi nättiä toi gel effect- lakka!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep toi on kyllä tosi kätevä puteli :D! aijjaa en ookkaan vielä testannut että miten just toi hilelakka lähtee pois mutta kohtahan senkin sitten nään. :)!

   Poista
 2. Kuluuko toi aine joka käyttökerrasta vai miten toi toimii? :D Onks toi jotain jauhetta vai häh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä että kauanko tollanen puteli kestää mutta luulisi että aika kauan kun kumminkin melken kympin maksaa. Toi on vaan niinkuin pesusieni joka olisi upotettu kynsilakanpoistoaineeseen ja laitettu purkkiin :D

   Poista
 3. En tiedä näitkö, kun kirjottelin, mutta ostin vastaavaa bikbokista! makso 4,90 ja toimii ihan mainitsemallasi tavalla. Hilelakkoja saa vähän kauemmin putsailla, mutta normimetodilla sama veisi silti varmaan 10 minuuttia! Totta on, että kirvelee rikkinäisiä kynsinauhoja. Oliko tämä muuten asetoonitonta vai asetoonillista? Mun on ilman ja toimii silti tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo näin sen postauksen ja ajattelinkin että voisin seuraavaks kun toi loppuu niin kokeilla just sitä bikbokin putelia kun se on kerran puolet halvempi :D! Ja tää on kans ihan asetoonitonta ja hyvin toimii!

   Poista
 4. onko juntimpaa sanaa kuin puteli? :D oli pakko jakaa tää ku mua itteeni häiritsi niin paljon :D

  VastaaPoista