maanantai 21. huhtikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen kesäinen asukokonaisuus

Nyt kun nää ilmat alkaa lämpenemään ja vaatteet vähenemään niin tulee munkin blogissa näkymään taas enemmän asukuvia. Tykkään tosi paljon pukeutua kivasti ja miettiä mitä laitan päälleni mutta talvisin se ei ehkä aina ihan toimi niin, puen aina vaan ne vaatteet mitkä on lämpimimmät. Kesällä onneksi pystyy vähän panostamaan pukeutumiseen :)
Hengailtiin tänään pitkästä aikaa Tuulin kanssa kahdestaan ja käytiin mm. kulmakonditoriossa syömässä sekä tivolissa kiertelemässä ja ottelemassa kuvia. Eilen istuin koko päivän sisällä joten tänään oli vaan ihan pakko päästä tonne ulos kun on niin ihana sää.


Nyt pystyi jo pukemaan päälle ohuet sukkikset, hameen, sekä hellehatun. En ois kyllä oikeestaan ees tarvinnut aurinkolaseja koska toi hattu suojas aika hyvin auringolta mutta oon niin tykästynyt noihin piloteihin että pakko nekin oli laittaa :D

Kulmiksessa on se kiva puoli että siellä pystyy syömään myös ulkona, ja hyvä ilma kun oli niin ulos oli pakko mennä :) En ookkaan varmaan koskaan nähnyt kulmista niin tyhjänä koska kaikki oli siellä ulkona syömässä.


Oon aina kattonut kuola valuen kulmiksen salaatteja joten nyt oli pakko ottaa kana caesar salaatti ♥ Mun mielestä yhdeksän euroa salaatista on aika paljon mutta kattokaa nyt tota... Hipoo lähes täydellistä salaattia :D + Toi oli myös supertäyttävää ja piti hetki sulatella tota salaattia ennenkuin pystyi taas jatkamaan matkaa.

hattu, laukku ja toppi kirppikseltä / takki h&m / hame Vila / korvikset Ur & Penn / kengät Converse

Syömisen jälkeen meillä oli vielä rutkasti aikaa koska kummallakaan ei ollut kiire mihinkään, niin päätettiin käydä kävelemässä hieman rantapuiston lähellä olevassa tivolissa. Kierreltiin siellä aikamme ja oteltiin kuvia, kunnes tultiin jonkin kojun kohdalle mistä voi voittaa pehmoleluja sun muuta. Tuuli sitten halusi osallistua ja voitti jonkin jättimäisen puhallettavan nuijan :D


Mites teidän pääsiäisenne on muuten sujunut? :) Mä en ole syönyt yhden yhtä suklaamunaa tai tehnyt kovinpaljoa muutakaan pääsiäiseen liittyvää. Kyllä me joku tollanen aika räsynen rairuoho puska kasvatettiin ja on meillä keltaisia tulppaaneita maljakossa mutta kyllä mun on vielä pakko huomenna käydä ostamassa pääsiäismunia. Mignomit on nimittäin ihan parhaita!


6 kommenttia:

 1. ... kuola valuen kulmiksen salaatteja ... yhdeksän euroa salaatista ... hipoo lähes täydellistä salaattia ... piti hetki sulatella tota salaattia ...

  aika monta salaattia samassa lyhyessä kappaleessa :D

  VastaaPoista
 2. Moikka Sofia !
  Pidäks sä jotain blogikirppistä ?:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! joo pidänhän mä :) tässä ois osote: fskirppis.blogspot.com

   Poista
 3. Aivan super hyvännäköstä toi safka! :) Ja ihana sinä♥
  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. jep tuo oli kyllä ihan taivaallista ♥ hih kiitti ^^!

  VastaaPoista