keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hawaiian Tropic kilpailu!

Suurinosa teistä varmaan vielä muistaa sellaisen nettisivun kun reddville.fi? Niille jotka eivät tiedä mikä reddville on tai haluavat kuulla enemmän niin tässä pikainen info: R.E.D.D. Free tarjoaa jäsenilleen mainosrahoitteisia tamponeita täysin ilmaiseksi. Reddvilleen rekisteröityminen on täysin ilmaista ja kun sinne on rekisteröitynyt ja vastannut pariin kyselyyn, jonkin ajan päästä postilaatikosta tipahtaa tamponilaatikko. Kun tuonne rekisteröidyin niin olin kyllä vähän sitä mieltä että tässä on nyt joku koira haudattuna koska en vaan uskonut että mitään voi saada ilmaiseksi. Sitten kun se ensimmäinen tamponilaatiokko putosi postiluukusta niin olin kyllä vähän hämmästynyt. Reddville on siis mailmanlaajuinen yritys joka on nyt jonkin aikaa ollut jo suomessakin ja yritys toimii siis täysin mainosten avulla.

Tässä kuussa Reddville on yhteistyössä ihanan Hawaiian Tropicin kanssa, ja minulta kysyttiin haluanko kertoa blogini lukijoille Instagramissa järjestettävässä kilpailusta jossa voi voittaa itselleen alla näkyvän tuote paketin:


Me bloggaajat jotka olemme liittyneet reddville shesocial blogiverkostoon saamme ilmaisen tamponipaketin lisäksi reddvillen yhteistyökumppanin tuotteita, ja tälläkertaa yhteistyössä oli siis Hawaiian Tropic. Hain oman pakettini tänään postista ja sisältö oli kyllä enemmän kuin mieluinen. Hawaiian tropic aurinkosuoja tuotteiden lisäksi paketista paljastui ihana hellehattu, pieni rantapyyhe, tekokukka sekä puinen kori. Tuosta hatusta olin ihan tietoinen että se tulee noiden aurinkosuoja tuotteiden lisäksi mutta nuo muut tuotteet tuli kyllä ihan täytenä yllätyksenä. Joskin erittäin kivana sellaisena.

Tropical Tanning Oil Dark / Satin Protection Sun Lotion / Protective Dry Spray Oil / After Sun Moisturisin Lotion


Tropical tanning oil dark on kookoksen tuoksuinen aurinko öljy joka pitää ihon auringossa kosteutettuna ja joustavana.


Protective dry spray oil suojakertoimella SPF 10 on miellyttävä kuivaöljy, joka imeytyy nopeasti iholle eikä jätä öljyistä pintaa.


After sun moisturising lotion on täydellinen tuote kosteuttamaan ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen.


Satin protection sun lotion suojakertoimella SPF 30 kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 12 tunnin ajan ja antaa iholle erityistä hohdetta.

Kaikki Hawaiian Tropic aurinkosuoja tuotteet sisältävät sekä UVA- että UVB- suojan ja ovat hypoallergiasia.

Mikäli ylläolevat tuotteet kiinnostavat, käykää ihmeessä osallistumassa kilpailuun! Kilpailuun voi osallistua lisäämällä instagramiin kuvan trooppisimmasta hetkestä hashtagilla #hawaiiantropicfinland. Kilpailu on käynnissä 12.5-23.5.2014. Reddvillen ja Hawaiian Tropicin edustajista koostuva tuomaristo valitsee kolme inspiroivinta voittajakuvaa, jotka julkistetaan heidän kotisivuillaan sekä facebookissa. Jotta voit osallistua kilpailuun sinulla tulee olla julkinen Instagram tili!

2 kommenttia: