maanantai 5. toukokuuta 2014

Inspired by Mila Kunis

Mila Kunis on mun mielestäni yksi ehdottomasti kauneimmista julkkis naisista ja hän lukeutuu myös lempinäyttelijöideni joukkoon. Selailen aina välillä Pinterestistä julkkisten tyylejä ja Milalla on usein upean näyttäviä ja naisellisia asuja.


mekko tästä / takki tästä / vyö tästä / laukku tästä / kengät tästä

Innostuinkin nyt tekemään tälläisen kopio julkkis tyyli- postauksen joita näkee aina esim muotilehdissä. Tykkäsin joskus teininä selailla tuntikausia eri naisten lehtiä lävitse ja ihailla julkkisten vaatteita ja asusteita. Meillä normipulliaisilla harvemmin tosin on varaa mihinkään kalliisiin merkkivaatteisiin joten siksi on kiva selailla netissä vastaavanlaisia mutta reilusti halvempia yksilöitä.
Mun lemppari tuosta kollaasista on ehdottomasti tuo ihanan hempeän värinen mekko. En onnistunut Nellyn sivuilta löytämään juuri samansävyistä mekkoa kun tuossa kuvassa Milalla on päällä joten tuo hieman eri sävyinen mekko sai nyt kelvata tuohon kollaasiin.

Mitäs piditte tälläisestä postauksesta? :D Ja iskeekö teihin Mila Kuniksen tyyli vai ei? Jos teillä on jotain tyyli ikoneita niin olisi kiva kuulla niin voisin mennä niitä sitten kyyläilemään pinterestiin ja saada jotain uutta "ihailtavaa" muiden julkkistyylien joukkoon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti