tiistai 27. toukokuuta 2014

Kilpailu bannerintekijöille!

Tuo banneri on ollut tossa nyt niin kauan että haluaisin vaihtaa sen uuteen. Ottelin tänään hieman (299kpl..) sopivia kuvia ja ajattelin, että siellä ruudun toisella puolella on monia minua parempia bannerintekijöitä. Joten järjestän teille pienen kilpailun, eli te jotka osaatte tehdä hienoja bannereita ja haluatte blogillenne mainosta niin ottakaa osaa kilpailuun. Parhaan bannerin tekijä saa kahdesi viikoksi bloginsa kuvan (sisältäen tietysti linkin blogiin) minun blogini reunaan ja saa täten lisää kävijöitä blogiinsa.

Bannereissa saa käyttää vain tämän postauksen kuvia ja bannerissa pitää lukea selkeästi blogini nimi. Bannerissa blogini nimen alla voi myös lukea esimerkiksi by: Sofia, tai muuta vastaavaa, muttei mielellään mitään muuta tekstiä banneriin. Jos siellä ruudun toisella puolella on jotakin neroja jotka osaatte häivyttää sen taustan jotenkin hienosti pois niin että siinä näkyisi vain minä, niin sellaisiakin bannerita näkisin mielelläni :)  Voitte lähetellä valmiita bannereita mun sähköpostiini: so_fia1@luukku.com
Bannereita on aikaa tehdä noin viikon verran, tai kunnes olen löytänyt niistä suosikkini. Mietin myös sellaista, että voisin valita hieman muitakin hienoimpia bannerita ja esitellä niitä täällä blogissa sekä kertoa kuka bannerit on tehnyt, näin muutkin taitavat bannerintekijät saavat hieman mainostusta omille blogeilleen :)

Jään innolla odottelemaan bannereita :)! Ja tässä on kuvat mitä voi käyttää:


6 kommenttia:

 1. Tuo kolmas kuva on varmaan kaunein mitä oon ikinä nähnyt sulla täällä! Jestas! <3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä! Kolmas kuva on upea! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla ja oot upean kaunis ♥ Ja vautsi, hieno on tuo sinun bannerisi! Kyllä pitäisi itsekin joku taidokas tekijä saada tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ^^ ♥ joo emmäkään ois ite tollasta osannut väsätä :Dd..

   Poista